Bonus utan insättningskrav

Vill du ha en bonus gratis utan insättningskrav? Här kan du få 50 kr helt gratis att spela för utan något krav på att du behöver sätta in några egna pengar. Följ stef för steg guiden nedan för att ta del av BetRedKings oddsbonus utan insättningskrav 2017.

Du tar del av dina 50 kr helt gratis genom att:

  • Registrera dig genom att klicka här och skapa ett konto helt gratis
  • Skicka ett e-postmeddelande till play@redkings.com och skriv att du vill få denna 50 kr bonus
  • Ingen insättning krävs
  • BetRedKings kommer kreditera ditt konto med 50 kr som du kan använda som gratisspel

 

Hämta ditt 50 kr gratisspel!

Villkor för att ta del av denna bonus:

Som nämnt ovan behöver du inte göra någon insättning med egna pengar över huvud taget för att ta del av denna bonus. För att du inte ska kunna ta ut dina 50 kr direkt finns det dock ett så kallat omsättningskrav för att ta del av denna odds bonus utan insättningskrav. Om du lägger ditt spel på 50 kr och du vinner på detta behöver du sedan omsätta vinstbeloppet tio (10) gånger till ett minsta odds om 1.80.

Andra riskfria spel

I dagsläget är det endast BetRedKings som erbjuder ett riskfritt spel utan insättningskrav. Det finns dock flera andra spelbolag där du kan få en bonus i form av ett riskfritt spel, men där du behöver sätta in pengar för att ta del av erbjudandet. Värt att nämna är att för flera av dessa kan du ta ut pengarna direkt när du får tillbaka dom vid en eventuell förlust på ditt första spel. Dessa är således också att betrakta som helt riskfria spel, även om du behöver göra en insättning för att kunna ta del av dom. Vidare finns det även ett flertal bolag som erbjuder så kallade gratisspel och freebets. Du kan läsa mer om riskfritt spel här.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 400 kr free bets Visit
3 100 % boost upp till 5000 kr Visit
4 450 kr riskfritt spel Visit
5 200 kr riskfritt spel Visit
6 100 kr riskfritt spel Visit
7 250 kr riskfritt spel Visit
8 100 kr riskfritt spel Visit
9 1 000 kr free bet Visit
10 500 kr free bet Visit