Bokför dina spel – bli framgångsrik i betting

Att tjäna pengar kräver hårt slit och gedigna insatser. Samma sak gäller för betting. En viktig del i betting är att vara noggrann och ha stenkoll på allt som man spelar på. Att bokföra sina spel är ett perfekt verktyg för att bli framgångsrik.

Bokför dina spel i betting

Genom att bokföra sina spel när det kommer till betting så får du en betydligt bättre överblick av ditt spelande. Det är otroligt viktigt att ha självinsikt och att kunna erkänna för sig själv när man placerar mindre bra spel, som kan vara avgörande för ens egen bettingframtid. Man stöter alltid på hinder i betting. Ibland vinner man och ibland förlorar man, det viktigaste är att man har en bra överblick och att ha en balans. Just det gör dig till en vinnare i längden. När man bokför sina spel har man bra koll på vilka spel man har placerat, till vilka odds och man kan således se ett spelmönster på sikt.

När man har bokfört ett x antal spel så kan man dra en slutsats av vilka spel som varit mest framgångsrika och inte. Man är duktig på olika saker i betting, där vissa är experter på att balansera oddsen med asian handicap, vissa är inriktade på olika sporter och ligor och så vidare. Det gäller att man fokuserar just det man själv är expert på och inte bara placerar på första bästa spel som finns tillgängligt.

Det vanligaste sättet att bokföra sina spel på är via ett så kallat spreadsheet. Det finns olika varianter av detta, men huvudsaken är att man själv har koll på sina spel. Man kan exempelvis skapa ett excel-ark och bokföra spelen, eller skriva ned dem på ett blankt papper – det viktigaste är att du själv har koll. Om du känner att du spelar för mycket skall du direkt vända dig och söka hjälp. Betting är inte farligt om det finns en balans, men när man går över gränsen och tappar kontrollen kan man snabbt skena iväg. Vi vill hålla en god balans på våra läsares spelare och uppmanar därför aldrig till att spela för mycket.