Bokför dina spel – bli en vinnare

Att gå vinnande mot bettingbolagen i det långa loppet är lättare sagt än gjort. Många tenderar att tappa fokus, att försöka vinna tillbaka förluster via impulsiva spel eller spelar generellt till för låga odds. Det finns många orsaker till att spelbolagen generellt drar in så pass mycket pengar som de gör på odds och betting. För att kunna komma ut som en vinnande spelare i längden kan ett bra första steg vara att bokföra dina spel.

Många förknippar bokföring med något som är tråkigt. Precis som i den vanliga världen är dock bokföring närmast en nödvändighet även för spelare som vill tjäna pengar på sitt spelande. När du bokför spel får du av förklarliga skäl en mycket bättre överblick över ditt spelande och kan även filtrera ut trender och statistik över spelandet. Kanske spelar du för mycket på ett särskilt lag eller sport där resultaten över tid inte är tillräckligt bra för att gå plus? Det finns mycket att analysera och dra slutsatser ifrån efter att du ser över dina bokförda spel.

Hur bokför man spel och odds?

Idag finns det flera webbaserade lösningar för att bokföra spel online. I en tid där allt mer sker digitalt är det en självklarhet att bokföring av spel ska ske online på ett smidigt sätt. Enklast är att du gör en googlesökning på spreadsheet, speldagbok eller liknande vilket båda är samlingsnamn för att bokföra spel på nätet.

Du bokför sedan alla dina spel, oavsett vilken sida du lagt de aktuella spelen på. Det är just när man har konto hos flera olika spelbolag som det börjar bli svårt att få en bra överblick över hur spelandet egentligen går. Som många vet är det ett måste att ha konto hos flera spelbolag idag för att du ska kunna spela till de högsta oddsen på just de matcher du är intresserad av.