Betting – vanliga frågor och svar

Ibland har man väldigt många frågor man vill få besvarade, men det kan vara komplicerat att hitta rätt information. Vi gör ett försök till att besvara en del vanliga frågor som vi bedömer att våra läsare har. Om inte den här informationen hjälper just dig, så är du välkommen att kontakta oss på info@oddsbonus24.se så hjälper vi dig!

Vanliga frågor och svar inom betting

 1. Jag har aktiverat en oddsbonus, men jag ångrar mig. Kan jag avsluta bonusen?
  Svar: Ofta kan du vända dig till spelbolaget och be dem annullera din bonus. Om du har börjat spela på bonusen kommer även eventuella vinster att strykas, vilket kan påverka dina egna pengar. Spelbolagen skriver själva ut vilka regler och villkor som gäller, så läs noggrant igenom regler för respektive oddsbonus om du känner dig osäker.
 2. Spelbolaget erbjuder två insättningsbonusar. Kan jag använda båda två?
  Svar: Nej, du kan inte använda dig av två insättningsbonusar. Välj en utav dem, som passar dig bäst. Däremot är det inte omöjligt att spelbolaget i fråga erbjuder kontinuerliga erbjudanden och kampanjer. Dessa kan du använda dig av.
 3. Vilket spelbolag har de högsta oddsen?
  Svar: Inget spelbolag har alltid högst odds på alla marknader. Det skiljer sig väldigt mycket åt. Du behöver själv söka efter de bästa oddsen för respektive spelbolag och marknad. Välj därefter det bästa oddset för just den match du vill spela på. Vi rekommenderar att man har ett konto hos flera aktörer för att kunna ta del av de bästa oddsen på de matcher man vill spela på.
 4. Hur vet jag om ett spel är ett värdespel?
  Svar: Du behöver själv göra bedömningen om spelet är av värde eller inte, då oddsen bygger på sannolikhet. Om ett lag exempelvis har 2.00 i odds, så behöver de vinna varannan match för att du skall gå plus/minus. Kolla statistik och analysera båda lagen för att skapa dig en bättre uppfattning om utfallet.
 5. Är livebetting ett bra alternativ?
  Svar: Live betting kan absolut vara ett bra alternativ i vissa fall. Vi anser att det är bäst att använda sig av liveodds i kombination med att man kollar på matchen via live stream. Man kan då skapa sig en uppfattning om matchen och basera sitt spel på sin egna tolkning av kommande händelser. Liveodds uppdateras i realtid och kan ändras väldigt fort. Det gäller att vara konsekvent i sina spel, men att man samtidigt inte agerar impulsivt.

Har du fler frågor du vill ha besvarade? Vänligen kontakta oss på info@oddsbonus24.se, så svarar vi dig så snart vi kan.