Högsta betting bonusar november 2017

Vi går mot mörkare tider och är nu inne i november månad. Är du på jakt efter nya betting bonusar? Vi har gått igenom i princip alla spelbolag som erbjuder odds gentemot den svenska marknaden och listar nedan ett femtiotal av dessa. Oavsett om du är ute efter en insättningsbonus, riskfritt spel eller gratis spel finns det garanterat ett par bonusar som passar dig.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 300 % upp till 600 kr Visit
2 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
3 Ingen bonus just nu Visit
4 500 % upp till 500 kr Visit
5 100 % upp till 1 200 kr Visit
6 Ingen bonus just nu Visit
7 100 % upp till 1 200 kr Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 Upp till 500 kr extra Visit
10 100 % upp till 1 000 kr Visit

Populära events för betting bonusar i november

Hösten är fantastisk om man ser till vilket utbud finns för oss som älskar spel och vadslagning. Vad gäller svensk sport är detta period när det exempelvis spelas både hockey och fotboll, och i början av november kan du spela på fotbollsavslutningen i Allsvenskan och Superettan samtidigt som mängder av spel erbjuds på SHL och Hockeyallsvenskan.

Något som kanske är ännu roligare är att det under november finns mängder av europeisk fotboll att spela på, vilka lämpar sig väl för dig som vill hitta intressanta matcher att spela igenom omsättningskraven för använda betting bonusar på. Några exempel är engelska Premier League, italienska Serie A, spanska La Liga och tyska Bundesliga. Som om inte det vore nog är även de internationella toppturneringarna Champions Leauge och Europa League igång.

Som synes går vi mot en riktigt intressant sportmånad till mötes. Vår förhoppning är att du kan förgylla denna genom att använda någon av de alla betting bonusar vi sammanställt ovan. Som vanligt är det alltid viktigt att du förstår vilka eventuella omsättningsvillkor som gäller för den betting bonus du väljer. Detta gör du enklast genom att som ett första steg läsa de övergripande omsättningsvillkoren ovan, men kom även ihåg att det är bra om du läser igenom de allmänna villkoren även på spelbolaget i frågas hemsida.

Lycka till!