Betta med mobilt BankID hos Unibet

Att spela direkt via mobilt BankID kom som en positiv nyhet när ett par spelbolag valde att köra på detta formatet för ett tag sedan. Då registreringsprocessen är så pass mycket smidigare ser vi positivt på det faktum att fler och fler betting bolag nu väljer att erbjuda möjligheten att registrera sig via mobilt BankID.

Som vi tidigare skrivit om var LeoVegas ett spelbolag som nyligen kom ut med denna funktion. Nu kan vi även meddela att du kan skapa ditt konto för att börja spela med BankID även hos Unibet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Många känner säkert till att Unibet är ett av de största betting bolagen i Sverige idag. De har stor erfarenhet av sportsbetting på nätet och försöker alltid ligga i framkant när det kommer till bra kundupplevelse och kundsupport. Att man nu tar ytterligare ett steg för att göra det enkelt för nya spelare att skapa konto genom BankID ser vi som ännu ett bevis på detta.

Oddsbonusar hos Unibet

Unibet erbjuder inte bara ett bra utbud av odds och en bra spelupplevelse. De har dessutom några av de bästa oddsbonusarna just nu. När man skapar sitt konto hos Unibet kan man välja mellan två olika oddsbonusar. Antingen väljer du deras 200 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Vill du göra en mindre insättning passar antagligen deras andra oddsbonus bättre där du får 500 % upp till 500 kr i bonus.

Dessutom finns det andra kampanjer man kan nyttja hos Unibet. Exempelvis kan man boosta oddset upp till tio gånger som ny kund på sina favoritlag.

De olika alternativen är många och dessutom återkommer Unibet med flera fina erbjudanden även för spelare som haft konto ett tag hos dem.