Bästa spelbolagen för olika sporter

Olika spelbolag tenderar att fokusera och specialisera sig på olika sporter. Det kan därför vara bra att göra en genomgång av spelbolagen för att se vilket bolag som lämpar sig bäst att spela på för den sporten du spelar på mest. Vi har synat spelbolagen i en sådan genomgång och du kan med fördel följa länkarna nedan för just din sport, för mer information om bra bästa spelbolagen:

Vad skiljer sig mellan spelbolagen?

Den mest påtagliga skillnaden när det kommer till olika sporter mellan spelbolagen är utbudet. Några spelbolag har inriktat sig på att vara riktigt breda inom vissa sporter och evenemang medan vissa är mer allround och erbjuder då inte lika många alternativ. Det kanske bästa exemplet på detta är inom trav där vi exempelvis har spelbolaget RaceBets som verkligen fokuserat på trav och galopp. Detta spelbolag har även ibland oddsgaranti som innebär att om du skulle hitta ett bättre odds på någon annan spelsida än det de själva erbjuder kommer de matcha detta.

Ett annat exempel är Nordicbet som inriktat sig på att erbjuda spel på svensk fotboll ner till division 4, något man länge var unika med även om vissa spelbolag nu den senaste tiden tagit efter och också gått ned i divisionerna i sitt oddsutbud.

Det kan även skilja sig när det kommer till nivån på oddsen, det vill säga hos vissa spelbolag får du högre odds på sporter än andra spelbolag. Vår uppfattning är dock att detta generellt inte bara gäller specifika sporter utan ett spelbolag som har höga odds överlag brukar då ha höga odds på de flesta sporterna och evenemangen.