Bästa oddsbonusar sommaren 2018

Letar du efter de bästa oddsbonusarna man kan ta del av nu när sommaren 2018 närmar sig? Vi har listan för dig. Under sommaren går bland annat VM i fotboll av stapeln vilket tillsammans med övriga ”vanliga” evenemang och ligor gör att vi går mot en riktigt rolig sportsommar. Se till att förgylla den med en bra oddsbonus om du vill öka på dina chanser att vinna lite pengar samtidigt som du njuter av underhållningen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 2 100 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit
4 Bra odds & utbud Visit
5 100 % upp till 1 500 kr Visit
6 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
7 Upp till 2 000 kr free bet Visit
8 100 % upp till 1 000 kr Visit
9 300 % upp till 600 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Gå igenom listan med alla oddsbonusar här ovanför och välj den som är bäst lämpad för dig. Kanske är du ute efter ett riskfritt spel eller en insättningsbonus – ditt behov ska självklart styra vilken oddsbonus du väljer. Den helt klart vanligaste sorterns oddsbonus idag är så kallade insättningsbonusar men även gratis spel och riskfria spel finns i utbudet av de sidor vi gått igenom och redogör för i vår sammanställning.

Så går du till väga när du väljer oddsbonusar

Som nämnt ovan är det ditt behov som är i fokus och som styr vilken oddsbonus du ska välja. Sammanfattningsvis och kortfattat gör du enligt följande för att välja en oddsbonus.

  • Jämför oddsbonusar i vår lista och hitta den som passar dig bäst
  • Klicka på ”Hämta bonus” här ovanför för att komma direkt till respektive spelbolags kampanjsida för den aktuella oddsbonusen
  • För vissa spelbolag krävs det att du anger en bonuskod. I så fall anger du den i samband med registrering. I listan med oddsbonusar här ovanför framgår bonuskoder när detta krävs
  • Registrera ett konto med dina uppgifter och ta del av bonusen

Så enkelt är det. Något vi verkligen vill understryka vikten av är att du läser och förstår vilka bonusvillkor och allmänna villkor som gäller för den oddsbonus du väljer. Om du vill veta mer om något specifikt spelbolag ovan rekommenderar vi att du läser den recension vi gjort av odds sidan i fråga.