Bästa odds på Sverige vs Mexiko i VM

På onsdag gäller det. Det är dags för matchen då det avgörs om Sverige kommer lyckas kvalificera sig till åttondelsfinal i VM 2018 eller inte. Som alla vet står sydamerikanska Mexiko för motståndet och drabbningen lagen emellan kommer av allt att döma bli en hård kamp. Frågan är om Sverige har vad som krävs för att vinna mot Mexiko och därmed knipa en plats i åttondelsfinalerna? Vi har spanat in de bästa oddsen på att så blir fallet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 450 kr riskfritt spel Visit

Bästa odds på Sverige mot Mexiko erbjuds just nu av spelbolaget betfair. För att Sverige ska avancera krävs det av allt att döma tre poäng i denna matchen och tror du Sverige klarar av det kan du få fina 3.30 i odds på betfair.

Förutsättningarna för svenskt avancemang

Om Sverige slår Mexiko är man garanterade att gå vidare från gruppen oavsett utfall i Tysklands match mot Sydkorea. Huruvida man då kommer sluta etta eller tvåa i gruppen återstår emellertid att se. Vi kan dock konstatera att det kommer krävas en vinst och det räcker med en uddamålsseger, exempelvis 1-0.

Mexiko har sett riktigt farliga ut, inte minst i första matchen mot Tyskland, men även Sverige har presterat bra fotboll och har absolut chansen att slå Mexiko i denna match. Sverige lär få se upp med Mexikos snabba omställningsspel men som bekant är försvarsspelet Sveriges absoluta styrka och utgångspunkt för spelet överlag.

Om man ser till förutsättningarna inför den här matchen har Sverige alltså fortfarande allt i egna händer. Självklart hade det varit bra med ett kryss i den andra matchen mot Tyskland men nu blev det som det blev i det mötet. Det känns verkligen som Sverige har en lagsammanhållning som är otroligt stark och vi blir inte förvånade om Sverige lyckas slå Mexiko och därmed knipa en något bragdartad slutspelsplats.

Vi håller alla tummar och tår för en svensk seger i matchen!