Få 13.00 i odds på Sverige mot Tyskland

Vi kör vidare på festen från Ryssland och de fina erbjudanden och oddsbonusar som erbjuds under mästerskapet. När Sverige nu ställs mot Tyskland i den andra gruppspelsmatchen ställs man verkligen på prov. Hur står sig egentligen landslaget mot ett av världens bästa lag? Det märker vi på lördag när Sverige har möjligheten att spela bort de regerande världsmästarna från chans till avancemang. Tror du att de har chansen? I så fall kan du få hela 13.00 i Odds på att Sverige slår Tyskland.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Unibet, som ursprungligen grundandes av svenskar, är ett av de största spelbolagen som verkar på den europeiska marknaden idag. De erbjuder en riktigt bra insättningsbonus på 500 % upp till 500 kr. Sätt in en hundring och lira för 600 kr med andra ord.

Detta är dock inte allt. Unibet har löpande fina oddskampanjer för sina spelare som inte endast gäller för nyregistrerade personer. Under VM har man många erbjudanden och ett av de bästa hittar vi i matchen mellan Sverige och Tyskland. Du kan nämligen få en oddsboot på 100 % om du tror att Sverige vinner mot Tyskland. Det vanliga oddset är 6.50 men om du använder deras oddsboost får du istället 13.00 i odds på Sverigevinst. Maximal insats för spelet är 250 kr.

Förutsättningar inför matchen

Om man ser historiskt är det mycket stor chans att ett lag som vinner första matchen i ett VM-gruppspel avancerar till slutspel. I Sveriges grupp ställer dock Mexikos seger mot Tyskland till det för svenskarna. Tyskland är piskat att vinna och vid en eventuell seger mot Sverige lär man köra över Sydkorea i den avslutande matchen. Även om Sverige då slår Mexiko i den sista matchen är det högst oklart om Sverige avancerar. Det är i så fall stor risk att alla tre lag hamnar på 6 poäng och att det blir målskillnad som avgör.

Ett fall som dock garanterar ett avancemang för Sverige är att man spelar oavgjort mot både Tyskland och Mexiko. I så fall är man garanterade en slutspelsplats samtidigt som Tyskland, sensationsartat, i så fall kommer åka ur VM redan i gruppstadiet.