Bästa odds på Danmark i VM 2018

Förutom Sverige representerar även Danmark norden under VM i Ryssland 2018. Tror du Danmark kan skrälla och kanske gå hela vägen? Eller vill du bara spana in deras odds i gruppspelsmatcherna? Vi går igenom hur det ser ut för Danmarks del på oddsmarknaden under VM-slutspelet.

Likt Sverige är Danmark som bekant ett litet fotbollsland varför de av naturliga skäl har förhållandevis höga odds i sina VM-matcher. För den som tror på Danmark och kanske får rätt finns det därför intressanta spel och odds på laget under slutspelet.

Danmark att vinna VM odds

Att Danmark skulle gå hela vägen och vinna VM vore självklart en ofantlig skräll. Vissa som varit med ett tag minns kanske när de tog hem EM-guldet under 90-talet men inte ens det skulle vara i närheten av en vinst av VM 2018. Oddsen är självfallet därefter.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 250 kr Visit

Att Danmark vinner VM ger just nu hela 101.00 i odds. En satsad hundralapp på detta ger därmed drygt 10 000 kr i vinst om det skulle gå in.

Odds på Danmark i gruppspelsmatcherna

Danmark har lottats i en grupp med Frankrike, Peru och Australien. På förhand för man ändå säga att detta är en riktigt bra lottning och man bör ha goda chanser att gå vidare från gruppen tillsammans med Frankrike. Och kanske har man även chansen på gruppspelssegern? I kvalet visade Sverige att det absolut går att bräcka fransmännen.

Faktum är att Danmark är förhållandevis stora favoriter i matcherna mot Peru och Australien. Att Danmark vinner dessa matcher ger ca 2.10 och 1.80 i odds i dagsläget. Mot Danmark är man dock såklart underdogs och står just nu i runt 5.60 i odds.

Sammanfattningsvis bör alltså Danmark ha bra chanser på att ta sig vidare från gruppen och väl i slutspel kan allt hända. På förhand ser det faktiskt ut som att Danmark har en bättre chans än Sverige att nå framgång i Ryssland i sommar.