Bästa odds: Vilka vinner La Liga 17/18?

La Liga är i full gång och vi ser redan indikationer på vilka som, i vanlig ordning, kan tänkas vinna serien. Det har länge handlat om två lag, och så även i år.

Bästa odds för vinnare av La Liga

För alla som har lite intresse för fotboll, vet att Real Madrid och Barcelona är två giganter. De är inte bara stora i La Liga, utan också otroligt framgångsrika ute i Europa. Vi har sett flera övergångar från La Liga i år, inte minst när Neymar kritade på för PSG och därmed blev världens dyraste värvning. Nu väcks ytterligare frågetecken, där vissa medier rapporterar om att Messi också kan vara på väg bort.

Barcelona är lite i gungning, men kommer sannolikt klara sig väldigt väl även utan Neymar. De hade förhoppningar om att värva Coutinho från Liverpool, men efter att klubben satt en prislapp om nästan två miljarder, så var man tvungna att dra sig ur.

Det kommer bli en rolig säsong att följa. I vanlig ordning kommer det vara stor rivalitet mellan Real Madrid och Barcelona. Vad vi dock ser hos spelbolagen är att en klubb som Atl. Madrid har skyhögt odds, trots att de år efter år visar att de inte är särskilt långt borta från en ligaseger.

Välj ditt långtidsspel i La Liga och placera spelet redan idag. Du kan även spela på utgångar som skytteliga-vinnare och mycket annat. Oddsen är hämtade från spelbolaget Unibet, och du kan spela på matcherna genom att trycka på din favorit.

  1. Real Madrid: 1.73
  2. FC Barcelona: 2.40
  3. Atletico Madrid: 21.00
  4. Sevilla: 201.00
  5. Real Sociedad: 251.00