Bästa odds inför Sverige – Peru

VM närmar sig med stormsteg. Som en uppladdning inför mästerskapet har Sverige valt att spela två träningslandskamper. Dels mot grannen Danmark, en match som precis spelades klart, och även mot sydamerikanska Peru. Vi har gått igenom alla spelbolags odds inför matchen mellan Sverige och Peru för att hitta de bästa oddsen.

Sveriges match mot Danmark avslutades nyss och det blev dessvärre inga mål. Efter matchen lyfte representanter från Sverige fram att man såg positivt på att defensiven såg solid ut vilket man får lov att hålla med om. Framåt såg det något stramt ut men den grund Sverige stod på under kvalet synes vara intakt. Antagligen är såväl Sverige som Danmark förhållandevis nöjda med matchen så som den utvecklades.

Nu är det en veckas fortsatt träning inför Sveriges andra och sista träningslandskamp mot Peru. Även den kommer spelas i Sverige, till skillnad från kvällens match mot Danmark, som spelades på nationalarenan Friends Arena, kommer denna match spelas på Ullevi i Göteborg.

Genomgång av oddsen inför matchen mot Peru

Sverige är relativt stora favoriter inför matchen mot Peru vilket framgår tydligt av de odds som erbjuds på svensk seger. Om du tror Sverige vinner matchen under 90 minuter kan man som högst hitta 1.85 i odds på 1:a. Oddset erbjuds av ett antal spelbolag, däribland expekt som dessutom har en riktigt bra oddsbonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Om du tror att Sverige gör en mindre överkörning av Peru kan man titta mer på asian handicap oddsen. -1.5 i mål på Sverige, vilket innebär att de måste vinna med minst två mål, ger just nu 2.40 i odds. Så som spelet såg ut mot Danmark är det dock kanske inte troligt att vi får se något aggresiv offensiv i denna match heller. I så fall är antagligen rak seger på Sverige ett bättre alternativ, om än så klart till ett lägre odds.