Australian Open Tennis 2018

Januari månad är en stor månad för tennis. Det är nämligen dags för Australian Open och vi har en mängd tennismatcher att se fram emot. Högt tennisvärde för betting och lämpligt vore kanske också att ta del av en bra odds bonus?

Då börjar Australian Open 2018

Australian Open är en av fyra Grand Slams som spelas i tennis årligen. Det är för många den allra roligaste att följa, men det är upp till var och en att bedöma. Vi bjuds alltid på hög underhållning under dessa turneringar och det är garantier för att alla spelare gör sitt bästa. När man kollar på mindre turneringar så finns det viss risk för att de bästa spelarna inte gör sitt yttersta – något man inte behöver oroa sig för här.

De bästa spelarna kommer göra allt de kan för att ta sig hela vägen. Turneringen är, likt alla Grand Slams, tuffare och alla matcher spelas i bäst av fem set. Intensiva och långa matcher kan tänkas, med reservation för enklare matcher för eliten i den första omgången. Turneringen drar igång den 15 januari och fortsätter till finaldagen den 28 januari.

Andy Murray och Serena Williams missar Australian Open 2018

Dessvärre kommer vi inte få möjligheten att se stjärnorna Andy Murray och Serena Williams under turneringen. Det är en seglivad höftskada som sätter stopp för spel för Andy Murray. Han har under de senaste åren steppat upp sitt spel och verkligen visat sig vara en av de absolut bästa tennisspelarna i världen. Han kanske inte är den mest tekniska spelaren, men med sin kontinuitet i spelet och en envishet som gör att han aldrig ger upp en enda boll, så kommer man väldigt långt.

Serena Williams har inte ådragit sig någon skada, men känner sig inte i form. Hon har relativt nyligen fött sitt första barn och har sedan dess inte kommit tillbaka till den form hon vill vara i. Knappt fyra månader efter att hon fött sitt första barn så var hon tillbaka på tennisbanan. Hon kände själv att det inte var riktigt rätt och har nu beslutat sig för att ta ytterligare ett break. Hon missar turneringen, men kommer sannolikt tillbaka inom kort. Hon har vunnit makalösa 23 grand slams och den sista är definitivt inte vunnen.