Återkomst för Zlatan mot Newcastle

Lördagens match mot Newcastle innebär något mer än bara en på förhand enkelt hemmamatch. Det här är dagen då Zlatan åter skall vara redo för spel efter en lång tids frånvaro. Om han kommer spela eller ej låter vi vara osagt, men huvudsaken är att han är tillräckligt redo för att vara med i truppen.

Läget i Manchester United

Manchester United har på sistone varit ifrågasatt. De har inte alls levt upp till förväntningarna och de har verkligen präglats av frånvaro i Pogba, Rojo och självaste Zlatan. Mourinho har själv påpekat detta vid ett flertal gånger, att just dessa spelare är nycklar till Manchester Uniteds framgångar. Nu verkar Mourinho och Manchester United få tillbaka de verktyg, som de anser vara nödvändiga för vidare framgång.

Zlatan har länge pratat kryptiskt om att han rekordsnabbt skall ha återhämtat sig från skadan. Man har många gånger tagit det med en nypa salt, men det verkar alltså vara ett faktum. Det är bekräftat att han är redo för spel och med svenska ögon sett så hoppas vi självklart att han kommer till spel i lördagens match mot Newcaslte. Vi kan inte förvänta oss 90 minuter från honom på ett bra tag, men visst kan han göra inhopp, som i sig kan räcka för att vinna matcher.