Allsvenskan gratis stream

Streama Allsvenskan gratis under en hel månad genom att ta del av kampanjkoden som du hittar här. Ett utmärkt erbjudande för dig som vill streama Allsvenskan hos C More i datorn eller mobilen.

Stream Hämta
Gratis CMore Premium Allsvenskan gratis stream
Ange kampanjkod CMORESPORT
Ta del av erbjudandet Streama gratis

Som de flesta vet är det C More som har rättigheter för att visa svensk fotboll från Allsvenskan. Vi är glada att kunna meddela att du nu kan få en månads gratis C More premium, vilket gör att du kan se på Allsvenskan genom gratis stream. Det perfekta erbjudandet för dig som älskar svensk fotboll.

Streama Allsvenskan i HD kvalitet

Gratis stream till Allsvenskan, det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Det är det dock inte. Tillsammans med spelbolaget redbet erbjuds just nu alla som registrerar sig som ny kund och gör en insättning på 200 kr (du får gratis spel på 200 kr) en hel månads gratis streaming på C More sport vilket gör att du kan streama Allsvenskan och annan svensk fotboll.

Detta erbjudande är tidsbegränsat och gäller till och med sista augusti, så om du vill få tillgång till gratis stream för Allsvenskan bör du passa på nu.

Se spänningen i Allsvenskan

Det återstår 11 omgångar i Allsvenskan och vi har en hel del spännande matcher framför oss. Exempelvis ett stockholmsderby mellan AIK och Djurgården i helgen. Även om Malmö ser ut att gå mot en överlägsen ligaseger finns det mycket att spela om. Två europaplatser står på spel för de som slutar tvåa och trea i serien och lägg då till att vi har en spännande bottenstrid att vänta, inte minst efter att i princip alla lagen i botten kommit igång, även AFC efter segern mot MFF i senaste omgången.

Du ser Allsvenskan gratis genom stream om du tar del av erbjudandet med redbet ovan där du även får ett gratis spel på 200 kr just nu.