500 kr riskfritt spel på VM

Tidigare under torsdagen invigdes VM när Ryssland fullständigt körde över Saudiarabien. Premiären lämnade en del att önska sett till att Saudi inte bjöd upp till dans. Hur som helst är det riktigt kul att det är igång. För oss som älskar odds och betting finns det mängder av olika erbjudanden och oddsbonusar att ta del av under VM-slutspelet. Ett av dessa är betsafes erbjudande om riskfritt spel på odds upp till 500 kr.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 400 kr free bets Visit

Du erbjuds totalt fem riskfria spel på vardera 100 kr hos betsafe. Totalt alltså 500 kr som du kan spela för helt riskfritt! Ett perfekt erbjudande för dig som vill ha extra spänning under VM-matcherna.

Hur funkar det riskfria spelet?

För att bli berättigad dessa fem riskfria spel behöver du först och främst ha ett konto, logga in och sedan anmäla dig till den aktuella kampanjen på betsafes sida. När du väl gjort detta kommer du få ett riskfritt spel varje vecka så länge VM fortlöper. Då VM håller på under fem veckor kommer du därför kunna få totalt 500 kr att satsa som riskfritt spel.

Följande veckor gäller för erbjudandet i fråga:

 

  • Vecka 1: 13 – 17 juni
  • Vecka 2: 18 – 24 juni
  • Vecka 3: 25 juni – 1 juli
  • Vecka 4: 2 – 8 juli
  • Vecka 5: 9 – 15 juli

Observera att du endast kan använda ditt riskfria spel för odds på fotboll. Du måste använda ditt riskfria spel under den aktuella veckan du får tillgång till det, annars kommer odds bonusen annulleras. Om du vinner på ditt riskfria spel behöver du sedan omsätta vinsten en gång på ett spel med lägsta odds om 1.50. Du kan inte spela på flervalsspel för att komma upp i oddset 1.50 utan det måste vara ett singelspel.

Helt klart en riktigt rolig kampanj från betsafes sida. Håll utkik här på Oddsbonus24.se för fler fina erbjudanden under VM-slutspelet i Ryssland 2018.