50 kr gratis bonus utan insättning

Just nu har spelbolaget BetRedKings ett supererbjudande där du har möjlighet att få 50 kr helt gratis att betta för utan krav på insättning. Detta är således helt riskfritt och du behöver inte sätta in några egna pengar. Detta supererbjudande är tidsbegränsat och för att ta del av erbjudandet följer du guiden enligt nedan.

Hämta dina 50 kr gratis genom såhär:

  • Registrera dig genom att klicka här och skapa ett konto helt gratis
  • Skicka ett mail till play@redkings.com och skriv att du vill erhålla dina 50 kr.
  • Ingen insättning krävs
  • Du erhåller 50 kr i form av ett free bet.

 

Hämta ditt gratisspel!

Om du placerar dina 50 kr på ett spel som går vinnande behöver du omsätta vinsten 10 gånger till ett lägsta odds om 1.80. Ett sådant gratis spel, eller free bet utan insättningskrav som det också kallas, är generellt förhållandevis ovanligt så vi rekommenderar att du som vill testa på BetRedKings helt utan risk och insättning av egna medel testar på detta. Om du vill ha mer information om detta erbjudande innan du registrerar dig, klicka här för att läsa vår recension.

Förutom detta gratisspel har du ny kund även möjlighet, om du önskar, att även erhålla en insättningsbonus hos BetRedKings om 100 % upp till 1 000 kr. Om du vill ha mer information om bonusen samt omsättningskrav för denna insättningsbonus kan du läsa vår recension här.

Lycka till med dina spel!