Höstnytt – Få 25€ i riskfria spel på hockey

Äntligen är hockeyn i europa och i synnerhet Sverige igång igen. SHL och Hockeyallsvenskans återtåg innebär flera spännande matcher att titta på. Nu kan vi även redogöra för något som kan göra det extra roligt – nämligen möjligheten att få 25€ i riskfria spel för odds på hockey från de europeiska ligorna hos betting bolaget Optibet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 500 kr Visit

Optibet är kanske inte det mest kända bland gemene man men visst är det alltid kul med nya spelbolag. Faktum är även att det är ett svenskregistrerat aktiebolag som står bakom Optibet, nämligen Nordic Leisure som är listat på en svensk börslista. Hos Optibet kan du förutom denna hockeykampanj med riskfritt spel även få en vanlig insättningsbonus. Sätt in 50 euro och du kommer få 100 euro att spela för om du inte har ett konto reggat sen tidigare.

Hur får jag de riskfria spelen?

Nyheten gällde ju dock hockey och riskfria spel. Till och med den 17 oktober har Optibet en kampanj där du har möjlighet att få 5×5 riskfria spel utan omsättningskrav. Kortfattat behöver du göra följande:

  • Gör en insättning på minst 20€ och ange kampanjkoden ICE1.
  • Omsätt totalt minst 150€ på matcher till minst 1.50 i odds på en match från någon av följande hockeyligor: Finska SM Liiga, svenska SHL, ryska KHL, Tjeckiska Extraliga eller tyska DEL.
  • Du kommer då få fem riskfria spel á 5 euro.

De riskfria spelen är helt utan omsättningskrav och du kan få max 25 euro per vecka. Under kampanjperioden kan du totalt maximalt erhålla riskfria spel för tre veckor, alltså 75 euro. Positivt är också att även om du måste lägga ett spel på en europeisk hockeymatch enligt ovan kan du sedan lägga dina riskfria spel på valfri sportmarknad. Dock får det maximala oddset på matchen/matcherna som du använder dina riskfria spel på uppgå till 5.00.

Ytterligare villkor och regler tillämpas för kampanjen vilket du kan läsa mer om genom att gå in på Optibets aktuella kampanjsida.