Få 200 kr riskfritt spel varje vecka

Vi har tidigare redogjort för en kampanj där betting bolaget betsafe erbjuder 500 kr riskfritt spel under VM. Vad vi då inte nämnde var att de även har ett annat oddserbjudande om riskfritt spel som gäller varje vecka. Du har chansen att få 200 kr riskfritt spel varje vecka om du spelar relativt aktivt hos betsafe. Följ guiden nedan för att ta del av riskfria spel från betsafe.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 400 kr free bets Visit

För att få ett riskfritt spel om 200 kr varje vecka behöver du endast följa instruktionerna nedan.

  • Anmäl dig till den aktuella kampanjen hos betsafe. Detta gör du genom att surfa in till ”Erbjudanden” i navigationen på deras sida. Klicka sedan på knappen ”Anmäl dig”.
  • Spela för minst 500 kr till lägsta odds om 1.50 under en och samma vecka.
  • Du kommer då få ett riskfritt spel på 200 kr krediterat till ditt konto direkt.
  • Detta kan upprepas varje vecka under tiden som kampanjen gäller.

Helt klart ett intressant erbjudande för dig som spelar aktivt. Enligt vår mening är kravet på att du behöver spela för 500 kr relativt lågt sett till det belopp om 200 kr man erhåller i riskfritt spel.

Regler och villkor för det riskfria spelet

Om du vinner på ditt riskfria spel omfattas vinsten av omsättningskrav. Oroa dig dock inte – dessa är inte så höga som på många andra sidor. Om du vinner behöver du omsätta vinsten en (1) gång till ett lägsta odds om 1.50. Gör du detta är du helt fri att använda pengarna på andra produkter hos betsafe eller ta ut pengarna om du så önskar.

Kampanjen gäller till och med den sista september 2018 och är endast tillgänglig för svenska spelare. Läs mer om villkoren på betsafes aktuella kampanjsida för det riskfria spelet.