200 kr riskfritt spel på US Open

Älskar du tennis? Då är det antagligen ingen nyhet att det nu är dags för en av de stora turneringarna, nämligen årets sista Grand Slam turnering i form av US Open. Mycket står på spel och för dig som även gillar odds och betting kan du nu få ett riskfritt spel uppgående till 200 kr hos betsafe. Regler och villkor för denna oddskampanj framgår nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Låt oss dock börja med betsafes välkomsterbjudande. För alla nya kunder som signar upp för ett medlemskap hos spelbolaget erbjuds en fin oddsbonus. Du får nämligen 100 % upp till 2 000 kr i insättningsbonus. Med andra ord – gör du en insättning på upp till 2 000 kr kommer betsafe matcha denna insättning med 100 %. Totalt kan du alltså lira för 4 000 kr som högst om du gör en insättning på 2 000 kr.

Som om inte detta vore nog har betsafe alltså även andra fina bra oddsbonusar. Nu kör de på en grym kampanj under tennisveckorna från US Open där du alltså kan få ett extra riskfritt spel på 200 kr. Detta riskfria spel gäller alltså utöver deras oddsbonus nämnd i stycket ovan. Du som redan har ett konto kan alltså också utnyttja det riskfria spelet.

Så fungerar det riskfria spelet

För att du ska få ditt riskfria spel på US Open behöver du lägga ett tennisspel om minst 200 kr till ett lägsta odds om 1.50 under kampanjperioden som håller igång mellan 27 augusti och 9 september. När du gjort detta kommer ditt riskera spel bli tillgängligt på ditt konto.

Du behöver sedan spela för ditt riskfria spel på 200 kr. Om du vinner kommer den vinst du erhåller från det riskfria spelet behöva omsättas en (1) gång till ett lägsta odds om 1.50. Detta spel behöver placeras inom 30 dagar från och med att du erhåller det riskfria spelet.

Svårare än så är det inte. Noterbart är att betsafe relativt ofta har kampanjer av liknande slag. Ett konto hos betsafe kan därmed ge dig tillgång till återkommande, bra oddskampanjer.