20 euro free bet hos Jetbull

Hos spelbolaget Jetbull, som är ett av många relativt nya spelbolag för odds kan du hitta flera bra oddsbonusar för att använda på betting & odds. Dels har vi deras unika insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kr som erbjuds genom vårt samarbete med dem men det är långt ifrån allt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Idag har de en handfull olika bonuserbjudanden för sport och ett av dem är att man kan få ett free bet om du väljer att testa på och spela via deras sida på mobilen. Totalt kan du få 20 euro i free bet och det du behöver göra för att bli berättigad till detta är att lägga tio spel via mobilen under en och samma vecka (måndag till söndag).

Regler och villkor

Varje spel du lägger av de tio stycken som krävs för att erhålla ditt free bet behöver uppgå till minst 20 euro och ha ett odds på 1.80 eller högre. Spelen du lägger får inte placeras på en över- eller undermarknad eller asian handicap. När du väl klarat av detta skickar du ett mail till support@jetbull.com för att begära ditt free bet.

Eventuella vinster från ditt free bet behöver sedan omsättas totalt fem (5) gånger till ett lägsta odds om 2.00. Den högsta möjliga summan du kan vinna totalt sett med ditt free bet är 300 euro. Som synes är det alltså en hel del regler och villkor att hålla koll på för denna oddsbonus. Du bör läsa på om dessa en extra gång direkt på kampanjsidan hos Jetbull för att vara säker på att du förstår förutsättningarna innan du börjar spela.