12.00 i odds på Sverige mot Danmark

De internationella klubbslagsligorna har tagit ledigt för sommaren. Tråkigt kanske kan tyckas, men vi har ju som bekant ett VM-slutspel inom ett par veckor vilket förhoppningsvis kan muntra upp de flesta. En extra krydda till turneringen är givetvis att Sverige lyckades kvalificera sig. I ett genrep inför sommarens turnering ställs Sverige nu mot Danmark och vi har hittat en riktigt intressant kampanj inför matchen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Om du inte har ett konto sedan tidigare hos betfair kan du få ett riktigt drömodds på Sverige i mötet med Danmark. Om du hellre vill välja deras ordinarie oddsbonus kan du följa länken ovan och hämta en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Om du istället vill ta del av det fina oddset på Sverige – fortsätt läs!

Du kan alltså få hela 12.00 i odds om du spelar på att Sverige vinner matchen. Du deltar i kampanjen hos betfair genom att registrera dig och då använda dig av bonuskoden ZFBMCL vilket kommer göra att du blir berättigad detta höga odds på Sverige.

Villkor för oddsbonus

I vanlig ordning gäller ett antal villkor för dig som nyttjar betfair kampanj enligt ovan. Den maximala insatsen du kan placera på oddset 12.00 är 50 kr. Ditt spel på Sverige får inte vara en del av en kupong, dvs det måste vara ett singelspel på att Sverige vinner matchen mot Danmark. Det gäller även att du spelar på betfairs ”vanliga” sportbok, du kan med andra ord inte placera ditt spel på betfairs spelbörs.

Läs mer om villkoren under kampanjsidan som du hittar på betfairs hemsida. Om vi ser till matchen har den alla förutsättnignar för att bli riktigt intressant. Även om det är en vänskapsmatch är det så pass nära inpå VM att vi kan räkna med att lagen verkligen kommer försöka hitta formen och göra sitt yttersta. Vi lär redan i denna match kunna se vilken startelva Janne Andersson har för avsikt att spela med under VM i Ryssland 2018.