10bet med nya uppdateringar

Betting bolaget 10bet är kanske inte den mest kända bland svenska spelare idag. För någon månad sedan gjorde spelbolaget en större uppdatering där man dels uppdaterade sin grafiska profil och i samband med det uppdaterade man även deras hemsida.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit

10bet är ett av de spelbolag som erbjuder en insättningsbonus som välkomsterbjudande. Som vi skrivit många gånger förr är detta den vanligaste sorten av oddsbonusar och kanske även den mest populära bland alla spelare. Deras odds bonus avser en insättningsbonus på 50 % upp till 1 000 SEK. Vill du maximera bonusen är det alltså en insättning på 2 000 SEK som gäller vilket i så fall ger dig totalt 3 000 SEK att spela för.

Omsättningskraven är 6 gånger bonus plus din insatta belopp. Dina spel behöver ha ett lägsta odds om 1.60 för att räknas mot omsättningsvillkoren.

Vill du nyttja deras bonus behöver du ange bonuskoden FD10BET när du registrerar dig. 10bet är nämligen ett av de förhållandevis få spelbolagen som fortfarande kör med bonus- och kampanjkoder för att ta del av specifika oddsbonusar.