100.00 i odds på Sverige mot Ryssland

Sugen på ett riktigt högt odds på Sverige när landslaget ställs mot Ryssland i UEFA Nations League? I så fall har vi erbjudandet för dig. Du har nämligen möjlighet att få hela 100.00 i odds på svensk seger hos betfair.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 450 kr riskfritt spel Visit

Om du vill spela till det förhöjda oddset om 100.00 på Sverige i mötet med Ryssland behöver du registrera dig och då ange kampanjkoden ZFBMFN. Regler och villkor gäller, läs vidare om detta nedan. Om du hellre vill ha en insättningsbonus eller riskfritt spel går det att välja detta också. Observera dock att det inte går att kombinera en annan välkomstbonus med betfair förhöjda oddset på Sverige. Du behöver helt enkelt välja det erbjudande du vill ha mest.

Villkor för det förhöjda oddset

Väljer du att använda oddsboosten på Sverige gäller följande. För det första behöver Sverige vinna under ordinarie 90 minuter. Maxinsatsen är 10 kr. Det kan tyckas som en låg summa men återbetalningen om Sverige vinner är alltså fina 1 000 kr i gratis spel. Att vinna 990 kronor till en riskerad insats på 10 kr talar sitt tydliga språk om vilket fint erbjudande detta är. Ditt spel måste placeras i sektionen för Odds. Du kan således inte lägga spelet på betfairs spelbörs. Omsättningskrav tillämpas vidare på ditt gratis spel som erhålls om Sverige vinner matchen.

Hur ser förutsättningarna ut inför matchen då? Ja, efter att Sverige tappade ledning till förlust mot Turkiet senast har laget inte råd att förlora denna matchen. För bästa möjliga utgångsläge bör Sverige ta en trepoängare i denna matchen. Frågan är hur lätt det blir? Antagligen inte särskilt lätt. Alla som följde VM vet att Ryssland är en stark lagmaskin, inte minst med hemmapubliken i ryggen. Det visade laget också i deras första match mot Turkiet i gruppen.