100.00 i odds på PSG mot Liverpool

Nej, rubriken är inget skämt. Du har möjlighet att spela på PSG mot Liverpool till hela 100.00 i odds. Ett otroligt odds och visst finns vissa begränsningar i maxinsats etc, men oavsett detta är det ett så bra odds att vi mer än gärna lyfter fram det i denna artikel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit
2 450 kr riskfritt spel Visit

Betting bolaget betfair är ett av världens största spelbolag. De har otroligt många års erfarenhet i bagaget och vet hur man värnar om sina kunder. Och det är just hos betfair du kan utnyttja detta grymma odds på PSG. Om du hellre vill ha en mer vanlig odds bonus finns det två olika möjligheter. Antingen väljer du deras insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kr som gäller i den vanliga sportboken. Om denna bonus inte tilltalar dig kan du istället välja ett riskfritt spel på 450 kr. Det riskfria spelet gäller dock endast på betfairs spelbörs, vilket kortfattat innebär att du spelar mot andra spelare istället för direkt mot spelbolaget.

Du hittar mer bonusinformation om du följer våra länkar ovan. Noterbart är emellertid att du inte kan utnyttja någon av dessa oddsbonusar i kombination med det förhöjda oddset på PSG. Det sistnämnda är nämligen också en sorts välkomstbonus hos betfair.

Boostat odds på PSG som oddsbonus

Du kan alltså få fina 100.00 i odds på PSG mot Liverpool i kommande match i Champions League. Detta är självklart avsevärt mycket högre än marknadsmässigt odds. Därför finns det vissa begränsningar. Ett av dem är att den maximala insatsen du kan satsa är 10 kr på PSG. En låg maxinsats kan tyckas, men man ska komma ihåg att man alltså kan vinna 1 000 kr till en insats så låg som 10 kr. Du får inte ha haft ett konto hos betfair sedan tidigare om du vill spela till det boostade oddset.

Vill du testa på betfair och spela PSG till hundra gånger pengarna registrerar du dig och anger kampanjkoden ZFBMEY när du skapar ditt konto.