Trav & galopp: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Trav och galopp är en klassisk sport i Sverige där du kan spela på mängder av lopp varje år. Hos oss hittar du de bästa sportbonusarna och betting bonusar för spel på trav.

Topplista bästa sportbonusar för trav
Bolag Bonus Omsättningsvillkor Hämta


100 % upp till 500 kr
5x bonus (Min. odds: 1.50) Hämta bonus


200 % upp till 1 000 kr
5x bonus (Min. odds: 1.40) Hämta bonus


200 % upp till 2 000 kr
8x bonus (Min. odds: 1.50) Hämta bonus


100 % upp till 1 000 kr
8x bonus (Min. odds: 1.60) Hämta bonus


1 000 kr riskfritt spel
Inga krav Hämta bonus


100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min. odds: 1.80) Hämta bonus


500 % upp till 500 kr
7x bonus (Min. odds: 2.00) Hämta bonus

Bästa sportbonusar trav & galopp

Även om trav är en sport som blir mer och mer populär, så går det självklart inte att jämföra med de stora sporterna som exempelvis fotboll och ishockey. Utbudet för trav är fortfarande relativt smalt, men det finns idag flera alternativ än bara ATG. De spelbolag som erbjuder odds och bonusar för trav är helt klart att föredra gentemot ATG. Hos de övriga aktörerna utlovas mycket högre odds, samtidigt som du kan välja en fördelaktig spelbonus att utveckla ditt spelade med. Det finns ingen anledning att hålla fast vid spel på ATG, utan för bästa möjliga avkastning bör man se sig omkring för andra alternativ.

Totalt redogör vi för spelbonusar till ett värde om ca 8 000 kr, hos aktörer som erbjuder spel på trav. Genom att använda dig av någon utav dessa skapar du dig själv en fördel i ditt spelande. Du får mer kapital att använda dig av, samtidigt som du får högre odds och således högre avkastning på dina spel.

Hur fungerar spel på trav?

Betting på trav är något som blir allt mer populärt. Sporten är inte längre en doldis, utan syns och hörs mer för varje år som går. Det vanligaste alternativet för betting på trav är att man spelar på hur de olika hästarna skall placera sig. Det innebär att i ett lopp om åtta hästar, rangordnar de hästar i den ordning du tror på. För att göra det mer realistiskt att få rätt, så kan man välja fler hästar på varje rad, som sedan blir basen till din insats. Ju fler hästar för varje rad du väljer, desto dyrare blir ditt spel. Det här är dock inte det enda alternativet, och många som är duktiga inom trav och betting anser att alternativet ”head to head” är det bästa. Spel på head to head utgörs av att du spelar på en av två hästar, som du tror vinner det loppet sinsemellan. Hur de andra hästarna placerar sig under loppet har alltså ingen betydelse.

Man läser ofta om stora vinster under travlopp och vanligtvis är detta vid spel på det första alternativet som beskrevs i ovan stycke, dvs att man har rätt om samtliga hästar under ett lopp. Det sker dock emellertid att flera har rätt på alla hästar, men är det många favoriter som gör bra lopp, samt att många andra samtidigt har fått alla rätt, så blir avkastningen desto mindre. De högsta utbetalningarna sker när underdogs gör bra ifrån sig och vice versa.

Trav – såhär funkar det

Om du inte är riktigt insatt i hur trav faktiskt funkar, så kommer här en kort introduktion. Ett antal hästar springer alltså i en rund bana under ett antal varv. Det finns olika distanser och antal varv baseras alltså på den totala distansen. Hästen styrs av en kusk (hästförare) som gör vad han kan för att påverka hästen i rätt riktning. Med hjälpredskap ger kusken instruktioner om i vilken bana hästen skall springa i, samt om han vill att hästen skall spurta på ett upplopp, exempelvis.