Speedway: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Är du intresserad av hög fart i allmänhet och Speedway i synnerhet? Titta hit. Här redogör vi för de bästa alternativen när det kommer till betting på Speedway. Mängder av oddsbonusar att tillgå för bästa möjliga utfall av ditt spelande. Vi har sammanställt och recenserat de bästa spelbolagen på marknaden och ger nu dig möjligheten att ta del av gratis recensioner.

Topplista oddsbonusar för Speedway 2017

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Elitserien Speedway bästa odds

De bästa oddsen för Speedway och Elitserien varierar från diverse spelbolag. Det är mer vanligt än vice versa att spelbolagen erbjuder odds på speedway idag mot vad det var förr. Sporten blir allt mer populär och många finner ett stort intresse i att se tekniken i hur de för sig runt banan i höga hastigheter. Motorcyklarna färdas otroligt snabbt genom kurvorna, där åkarna i stort sett ”hänger brett”, som det så fint kallas bland vissa. Poängen är att tappa så lite fart som möjligt och att direkt efter kurvan kunna få så hög acceleration som möjligt.

Elitserien utgörs av åtta lag, som under serien gör upp om de åtråvärda slutspelsplatserna. Totalt efter samtliga serielopp är det sex lag som tar sig vidare, medan ett lag hamnar i ”ingemansland” och det laget som slutar sist åker ned till andradivisionen – Allsvenskan.

I slutspelet är det ettan och tvåan som går direkt vidare till semifinal och således direkt är på säker mark. Lag tre till sex får då göra upp i ett första slutspelsskede om vilka som går vidare till semifinal. Två av dessa fyra lag åker alltså ut och slutspelets intensiva fas tar vid. Det sista och direkt avgörande skedet av slutspelet avgörs i en final mellan de två lag som tagit sig hela vägen, och vinnaren kan stoltsera med att ha vunnit SM-guld.

Lagen som under 2017 års upplaga av Elitserien är följande:

  • Lejonen
  • Elit vetlanda
  • Dackarna
  • Masarna
  • Rospiggarna
  • Piraterna
  • Eskilstuna Smederna
  • Indianerna

När det kommer till odds och betting för speedway är det vanligast förekommande spelet just vinnarspel. Man spelar då på det lag som man tror vinner en match och oddsen är alltså statiska och placeras före matchstart. Övriga spel kan vara om man är övertygad om att ett lag vinner med god marginal, att spela på minusspel i form av asian handicap, spel på specifika heat eller spel som avser vem utav två förare som placerar sig bäst. Marknaden blir allt större och spelbolagen är kreativa i att ta fram tillfredsställande spel för sina kunder. För betting på speedway rekommenderar vi på Sportbonusar att välja spelbolaget Bet365, som har störst och bäst utbud för speedway.

World Cup Speedway – odds och sportbonusar

Det arrangeras världsmästerskap i Speedway, som är mycket bevakat bland både journalister, fans och självklart spelbolag. Världsmästerskapet (VM) går under benämningen World Cup, men innebörden är alltså densamma. I just World Cup har Sverige varit väldigt framgångsrika och vi har tagit oss hela vägen ett flertal gånger. Övriga nationer som, likt Sverige, varit med under en framgångssaga är Polen, Danmark och Australien. När det kommer till Speedway är dessa nationer högt rankade, och vi kan stoltsera med att vara en av de världsledande nationerna i en sport som Speedway.

Självklart finns det inte bara odds och erbjudanden för Elitserien, utan även övriga evenemang inom sporten, däribland World Cup. Vi på Sportbonusar jämför och recenserar alltid för de bästa alternativen för respektive evenemang, sport, liga och specifika matcher. Vi rekommenderade i ovan stycke Bet365 när det gäller spel på Elitserien, men under just världsmästerskapet har NordicBet ofta specialerbjudanden om bonusar, förhöjda odds och mycket annat. Vi anser därför att man helt klart bör ha ett spelkonto hos respektive spelbolag inför detta event.

Funkar live betting för Speedway?

Svaret är ja. Det går att livebetta på Speedway och det finns flera olika typer av alternativ för detta. När ett lopp väl är igång är det ju så klart svårt att hinna placera ett spel, eller för spelbolagen att sätta odds för den delen. Man kan därför bara placera spel innan respektive lopp, där man kan spela på hur många poäng en förare drar in, vem som vinner det aktuella heatet och många andra utgångar. Spelbolagen uppdaterar denna sport och dessa evenemang lika frekvent som övriga sporter, även om marknaden är mindre än exempelvis fotboll.

Det finns mycket värde att hämta här för den som är någorlunda insatt i sporten, och för bästa möjliga utfall rekommenderar vi att man följer loppen via live stream, för att i realtid kunna värdesätta och skapa sig en bild över hur utfallet eventuellt blir. Detta ger dig själv goda förutsättningar för att erhålla så hög avkastning som möjligt i ditt spelande. Det gäller inte bara för speedway, utan man bör alltid ha gjort en god research, eller vid live betting ha en god insyn i hur matchen utspelar sig.