Om oss

Om Oddsbonus24.se

Vi är en oberoende och fristående sajt som finns i syfte att jämföra och recensera de oddsbonusar som erbjuds på den svenska marknaden. Vår förhoppning är vi kan underlätta sökandet för dig som spelare som är ute efter spelbolagens bästa bonuserbjudanden. Vi ansvarar ej för eventuella oenigheter mellan spelare och spelbolag och förbehåller oss rätten för att oddserbjudanden på spelbolag kan ändras innan vi hinner uppdatera detta på sidan, även om det sistnämnda självfallet är något vi alltid strävar efter. Kom ihåg att alltid läsa bonusvillkoren och de allmänna villkoren som finns på de specifika spelbolagen innan du tar del av en bonus.

Kontakta oss

Om du har några frågor, önskar att vi lägger till ett spelbolag, har någon fråga om en bonus eller har synpunkter i övrigt är du varmt välkommen att kontakta oss. Skicka i så fall ett mail till info@oddsbonus24.se så svarar vi så fort vi kan.

OddsBonus24.se startades för hjälpa spelintresserade svenskar med att hitta de bästa spelbonusarna för såväl casino som odds. Sidan är helt fristående och är därmed inte knuten till något specifikt spelbolag vilket är en förutsättning för att kunna bedriva en seriös jämförelsesida för spelbonusar.

För det är just det vi gör – vi jämför och sammanställer de främsta spelbonusarna som spelbolagen erbjuder till svenska spelare. Vi försöker alltid hålla oss så uppdaterade som möjligt och skriver löpande nya artiklar och nyheter om nya kampanjer och erbjudanden.

Vi uppmanar ingen att spela för mer pengar än de har råd att förlora. Om du känner att du spelar för mer än du egentligen vill rekommenderar vi att du skyndsamt tar kontakt med en sluta spela-linje.

Även om vi alltid har för avsikt att hålla sidan uppdaterad kan det hända att ett spelbolag ändrar eller uppdaterar sitt erbjudande innan vi hinner justera för detta här på sidan. Vi ansvarar inte för eventuella meningsskiljaktigheter mellan spelare och spelbolag. Kom ihåg att alltid läsa på om spelbolaget och det erbjudande de tillhandahåller innan du registrerar dig och börjar spela.

Så gör du för att kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@oddsbonus24.se så återkommer vi så snart som möjligt.