Nya sportbonusar & odds bonusar 2023

På jakt efter nya sportbonusar och oddsbonusar för att öka på spelkassan? Vi har gått igenom spelmarknaden och listar här Sveriges bästa nya sportbonusar för vadslagning och betting online.

Bästa nya sportbonusar 2023

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Så gör du för att välja nya sportbonusar hos svenska spelbolag!

Många väljer att registrera sig hos ett spelbolag som man sedan kontinuerligt använder sig av för att spela på odds på nätet. Det är exempelvis ganska vanligt att spelintresserade personer endast har ett spelkonto hos Svenska Spel. Är detta då fel? Självklart är det inget fel med det men du riskerar att gå miste om chansen till att vinna pengar i längden. Varför det är så går vi igenom nedan. Även om många spelar för spänningens skull är det primära inom sportsbetting att försöka vinna pengar och vi rekommenderar då att du tar del av nya spelbonusar hos andra oddssidor än statens spelbolag.

Varför ska man utnyttja nya spelbonusar och nya oddssidor?

Det är ingen hemlighet att Svenska Spel marknadsmässigt sett har väldigt dåliga odds. Och som alla som är spelintresserade vet om betyder lägre odds att man även vinner mindre. Om du därmed vill gå från att vara en hobbyspelare, bli mer seriös och öka dina chanser att vinna pengar är det en nödvändighet att du skaffar dig spelkonto hos andra oddssidor.

I princip alla odds sidor förutom just Svenska Spel erbjuder sportbonusar när du registrerar dig. När du tar del av nya sportbonusar innebär det att oddssidan som tillhandahåller sportbonusen skjuter till en viss summa pengar till ditt spelkonto om du väljer att registrera dig. Att utnyttja nya spelbonusar kan och bör alla som är intresserade av att vinna pengar utnyttja.

Nya oddsbonusar 2023

Sportbonusar kallas ibland även oddsbonusar eller bettingbonusar. Oavsett benämning är det samma sak som åsyftas och det är att du som ny kund hos en oddssida, i samband med registreringen, erbjuds att ta del av en bonus. De vanligaste formerna av nya oddsbonusar är insättningsbonusar följt av riskfria spel och gratis spel.

Nya insättningsbonusar 2023

För dig som på ett så snabbt sätt som möjligt vill öka kassans värde med hjälp av spelbolagens erbjudanden är nya insättningsbonusar det troligtvis bästa alternativet. Denna bonusform innebär att du, efter att du gjort en insättning, får ditt insatta belopp matchat upp till en viss procent. Om du exempelvis erbjuds en insättningsbonus som ger dig 100 % insättningsbonus upp till 1000 kr innebär detta att du som gör en insättning på 1000 kr kommer få hela 2000 kr att spela för, spelbolaget krediterar nämligen ditt spelkonto med 100 % av ditt insatta belopp upp till 1000 kr. Självklart går det bra att sätta in mindre pengar än så, väljer du att göra en insättning på 500 kr kommer du istället få 500 kr i insättningsbonus.

Nya riskfria spel 2023

För den mer försiktiga spelaren som kanske inte vill riskera egna pengar när du testar på ett nytt spelbolag ska du leta efter odds sidor som erbjuder riskfritt spel som bonus. Detta är inte lika vanligt men det finns ett tiotal nya riskfria spel att ta del av på den svenska marknaden för betting idag. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du förlorar på ditt satsade spel.

Fördelar med nya sportbonusar

Den absolut största fördelen med alla nya sportbonusar som finns att ta del av är att du som utnyttjar dessa har chansen att tjäna förhållandevis enkla pengar. Så till vida att du lyckas spela dig igenom de omsättningskrav som nya sportbonusar har som villkor kommer du ha möjlighet att nyttja tiotusentals kronor genom nya sportbonusar.

Utöver att du kan utnyttja nya sportbonusar kan det även vara värt att växla spelbolag för att öka spelupplevelsen. Många nya oddssidor lägger nämligen miljontals kronor på att utveckla tillfredsställande hemsidor oavsett om du vill spela genom dator, mobil eller surfplatta.

Håll utkik efter nya sportbonusar hos oss

Nya spelbolag med nya sportbonusar dyker upp tämligen ofta. Varje år öppnar flera oddssidor upp spel för svenskar och för att få dig med ett spelintresse att välja deras nya sida behöver de locka med ett välkomsterbjudande. Här på Sportbonusar.net håller vi våra besökare uppdaterade om alla nya sportbonusar och spelbolagens erbjudanden i övrigt genom vår veckovisa uppdatering av vår nyhetssektion.

Vi vet om att utbudet av bettingsidor är massivt och är medvetna om att det inte alltid är lätt att välja nya sportbonusar. Just av denna anledningen startade vi upp denna sidan, för att kunna underlätta för spelare att hitta de bästa nya spelbonusarna på nätet. Något som är av stor vikt för oss är därför att alltid endast sammanställa odds sidor med nya sportbonusar som vi själva testat. Detta för att vi med gott samvete ska kunna rekommendera just dig som besökare att öppna konto på det aktuella spelbolaget.

Vi känner oss därför trygga i att kunna säga att alla sidor vi redovisar här på sajten är tillförlitliga. Exempelvis är spelvinster från alla dessa sidor skattefria för dig som är bosatt i Sverige då de innehar svensk spellicens.