MMA & UFC: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Intresset kring MMA har växt enormt de senaste åren och har tagit över som den mest populära kampsporten. Här hittar du sportbonusar för spel och betting på MMA och UFC.

Topplista bästa sportbonusar för UFC & MMA

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa sportbonusar spel på MMA

MMA är en kampsport som tillåter både slag och sparkar. Det är en mer aggressiv sport än exempelvis boxning, även om de båda går ut på att använda fysisk kraft för att besegra sin motståndare. Den 26 augusti 2017 ägde den historiska matchen rum där boxaren Floyd Mayweather och MMA-fightern Conor McGregor gjorde upp i en boxningsmatch. Floyd Mayweather är en historisk boxare som aldrig under sin professionella karriär förlorat en match. Denna fight blev snabbt uppmärksammad världen över och gick sedermera under namnet ”The money fight”, baserat på hur mycket pengar respektive fighter tjänade. Lönekuvertet från matchen mellan Conor och Floyd sägs landa på mellan 2-400 miljoner dollar vardera.

Boxning och MMA har sina likheter, men är i praktiken väldigt olika. Det visade sig tydligt under matchen, som utgick från boxnings-regler. När det kommer till MMA finns det mängder med alternativ när det kommer till betting. Man kan antingen spela på vinnarspel före matchen, eller att spela på en fight via live betting. När det kommer till live betting för MMA kan man enkelt streama matchen och skapa sig en uppfattning om vilken fighter som presterar bäst. Man kan då också spela på vem som vinner nästkommande runda baserat på poäng, om det kommer ske en knock out, eller om fighten går till max antal rundor.

Den bästa MMA-fightern i Sverige är Alexander ”The Mauler” Gustafsson, som är rankad en av världens bästa i sin viktklass. Han förlorade oturligt en fight för ett par år sedan, men har sedan dess kommit tillbaka bättre och starkare.

Bra odds på UFC

Det ökade intresset för sporten har gjort att spelbolagen också anpassat sitt utbud efter vad deras kunder vill ha. Under de senaste åren har alltså UFC (Ultimate Fighting Championship) blivit högaktuellt hos de allra flesta spelbolagen. Som alltid när det kommer till betting är det viktigt att man själv jämför odds för respektive match. Det kan skilja sig väldigt mycket åt från spelbolagen, och för att få så bra avkastning som möjligt skall man se sig omkring. Detta gäller även för spelbonusar, där vissa spelbolag har betydligt mycket bättre välkomst- och insättningsbonusar än andra.

Hur avgörs en MMA-match?

En MMA-fight kan avgöras på fyra olika sätt.

  • Teknisk knock out – oftast ett beslut från domaren, som anser att den ena fightern inte bör fortsätta.
  • Submission – när en fighter själv ger upp, ofta genom en så kallad ”tap out”.
  • Knockout – när en fighter faller till golvet och uppenbart inte kan fortsätta matchen.
  • Poäng – när matchen nått max antal ronder och domare avgör via poäng.