Live stream gratis på nätet

Älskar du sport samtidigt som du vill följa din favoritsport genom live stream gratis på nätet? Vi guidar dig för hur du kan streama sport online utan kostnad.

Sida Erbjudande Erbjuds av Titta

Gratis stream på sport
Över 30 000 events årligen
Fotboll, hockey, tennis mm
Streama på Unibet TV Streama här

Streama matcher gratis på Unibet TV

Spelbolaget Unibet erbjuder genom Unibet TV streaming på över 30 000 evenemang varje år. Detta inom diverse olika sporter så som fotboll, hockey och tennis. De visar exempelvis några av europas bästa ligor som Serie A, La Liga och Bundesliga. Alla matcher kan du som registrerad kund se utan några avgifter.

Det enda du behöver göra är att registrera ett konto och göra en insättning. Det sistnämnda krävs då du nämligen behöver ha ett saldo som är positivt för att kunna streama alla events gratis. Det räcker att du gör en insättning en gång och sedan ser till att inte spela bort alla pengar, så kommer du kunna se alla matcher även framgent även om du inte sätter in nya pengar. Inte helt fel, eller hur?

Gratis stream på fotboll

Genom att registrera dig ovan kan du genom Unibet TV streama alla matcher från italienska Serie A, spanska La Liga, tyska Bundesliga och mängder av andra europeiska toppligor. Även internationella turneringar som Champions League- och Europa League-kval kan du streama på UTV.

Hockey – gratis streaming på nätet

Vilken hockey kan man då se genom gratis streaming? Tyvärr finns det ingen gratis SHL stream eller Hockeyallsvenskan stream som visas på C More eller NHL som visas på viaplay. Det du kan se utan kostnad är exempelvis Champions Hockey League, KHL, några andra europeiska ligor samt vissa vänskaps- och landslagsmatcher.

Streama tennis utan kostnad

För dig som är tennisintresserad är UTV perfekt. De visar alla Grand Slams (Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open) och mängder av andra ATP-turneringar på herrsidan. Du kan även streama flera turneringar från damernas WTA tour.

Hur fungerar live stream?

Att streama sport på nätet är enkelt idag. Du behöver endast registrera ett konto på den sida du vill streama på, se till att du har en bra bredbandsuppkoppling eller vara uppkopplad på 3G- eller 4G-nät och ha en dator eller smartphone så kan du börja titta. För några år sedan var det vissa som inte hade tillräcklig uppkoppling för att få en bra kvalitet men detta är inga problem idag efter den tekniska utvecklingen Sverige genomgått. I korta drag behöver du alltså bara:

  • Se till att du har en enhet i form av dator, mobil eller surfplatta och tillgång till en stabil internetuppkoppling
  • Registrera dig på den sida som tillhandahåller streamingen. Många bolag som erbjuder stream kostar men Unibet TV tar inte ut några avgifter för matcherna de visar i enlighet med vad som beskrivits ovan.
  • Välj den match eller event som du vill streama
  • Njut av din direktsända sport!
Fördelar med Unibet TV

Den största fördelen är självklart att du med ett registrerat konto kan se matcherna gratis när du streamar sport på Unibet TV. En annan positiv aspekt är tillgängligheten – du kan alltid se matcherna via såväl dator som mobil vilket gör att du kan streama även om du exempelvis är på resande fot.

Nackdelar med Unibet TV

En nackdel med UTV är att man inte kan se på matcherna i hög upplösning. Detta gäller om du streamar via dator, tittar du istället via mobilen är detta inget man märker av märkbart.