Hockey: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Älskar du hockey? Kanske gillar du då precis som miljontals människor världen över också att spela på odds på hockey. Vi har gått igenom spelbolagen som erbjuder odds på hockey och listar nedan de bästa sportbonusarna för hockey, även kallat odds och betting bonusar.

Topplista bästa sportbonusar för hockey

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa sportbonusar för hockey

Om du skall ägna dig åt betting på hockey så rekommenderar vi alltid dig att skapa så goda förutsättningar som möjligt. Detta görs i form av att man gör research, jämför odds, och att man väljer en lämplig sportbonus för just ditt ändamål.

Det finns sportbonusar som är bra på kort sikt, men också bonusar som lämpas bäst på lång sikt. En kortsiktig sportbonus på hockey kan vara ett gratisspel, riskfritt spel eller free bet, medan en långsiktig bonus kan vara en insättnings- eller välkomstbonus. Läsa noga villkor och omsättningskrav för respektive bonus, då det kan komma att variera från spelbolag till spelbolag. Vissa kan vara helt orimliga, som du alltså skall undvika, medan de allra flesta seriösa aktörer har fullt rimliga och väldigt bra sportbonusar. Kolla in vår sammanställning över bonusbelopp, omsättningskrav och dylikt för respektive spelbolag innan du väljer din sportbonus för spel på hockey.

Uppdelning av divisioner i NHL

Både USA och Kanada är som bekant stora lag, och det geografiska läget blir alltså något av ett problem. Samtliga lag kan inte på veckobasis möta varandra, då avståndet mellan vissa lag helt enkelt är för långt. Mycket på grund av detta utgörs NHL av fyra olika konferenser, och sedermera olika divisioner, där lagen uppdelats med bäst geografiskt läge. De fyra divisionerna är:

  • Metropolian Division
  • Atlantic Division
  • Central Division
  • Pacific Division

För att lagen skall ha möjlighet att åka till respektive lag, så är det en nödvändighet att ständigt chartra hela flygplan för lagen att resa i. Det är självklart inget positivt för miljön och det läge vi idag befinner oss i, men man har dessvärre inget val, och samtliga lag gör vad de kan i form av val av miljövänliga flyg.

Väl efter seriespelet är slut, så är det totalt 16 lag som kommer till slutspelet. Åtta lag från Eastern Conference, och åtta lag från Western Conference. Det lag som placerar sig bäst i tabellen har också fördelen att möta det lag som placerat sig sämst av de lag som tagit sig till slutspel. Här utgörs en matchserie i bäst av sju matcher, eller först till fyra vinster. Lagen får generellt spela två bortamatcher i följd och därefter två hemmamatcher i följd. Om inget lag vid det skedet har vunnit, så spelar man kommande matcher på varannan arena.

Vinnarspel och betting på hockey

Ishockey är en stor och populär sport i Sverige och vi har flera svenska lag som är väletablerade ute i Europa och CHL. Just den svenska hockeyligan, SHL, är också högt rankad i listan om världens bästa hockeyligor. Den allra bästa är dock NHL, som utgörs av de bästa lagen från Kanada och USA. Här finns de bästa spelarna, i de bästa lagen i världen.

NHL är en stängd liga, vilket innebär att inget av lagen kan åka ur serien, även om man kommer sist i tabellen. Vanligtvis kan inte heller några lag tillkomma, men ibland sker det att man lägger till ett lag i serien. Det här skedde så sent som 2017, där man utvecklat ett lag i Las Vegas. Laget som går under namnet Las Vegas Golden Knights, fick då möjligheten att välja ett antal spelare från respektive klubb, för att kunna etablera ett lag och göra sig konkurrenskraftiga i ligan. Det råder delade meningar om det är rätt väg att gå, men så blev fallet och många tror att de har goda möjligheter att snabbt bli ett bra lag.

Inför varje säsong av respektive hockeyliga kan man hos många spelbolag spela på statiska vinnarspel. Den här möjligheten finns inte för alla hockeyligor, men de allra flesta. Här kan man då skapa sig själv en uppfattning om hur man tror seriespelet utspelar sig. Man kan då spela på antingen det lag man tror vinner serien, det lag som slutar sist, eller helt enkelt en specifik placering för ett lag. Man kan generellt spela på samma spel under seriens gång, men notera då att oddsen kommer att förändras baserat på hur lagen spelar. Ser spelbolagen att ett lag vinner många matcher, så kommer sannolikt oddset sjunka.

Live betting för hockey

Eftersom ishockey är populärt, så finns det också ett brett utbud för betting hos samtliga spelbolag. Live betting, som är allt mer vanligt förekommande, är självklart inkluderat. Live betting på hockey innebär att man spelar på ett alternativ under matchens gång. Du kan då själv skapa dig en uppfattning om matchen, där man ofta snabbt kan se om ett lag visar bra eller dålig dagsform, som således kan vara grunden till ditt live bet.

Oddsen regleras frekvent här och en liten händelse kan innebära stora oddsförändringar, ibland till ens nackdel. Om du hittar ett spel du tror på behöver du därför vara konsekvent i ditt agerande och inte låta oddset regleras till din nackdel. Är man någorlunda påläst är det här ett väldigt bra alternativ för betting på ishockey och för bästa möjliga utfall rekommenderar vi att man följer matchen via live stream. Klicka här för att se vilka spelbolag som erbjuder gratis live stream för ishockey på nätet.

Gratis live stream för hockey på nätet

Det finns idag flera alternativ för gratis stream för sport på nätet. Ishockey är inkluderat i viss mån, men vill du streama ligor som SHL, Hockeyallsvenskan eller NHL, så behöver man vända sig till C More eller Viaplay. De sistnämnda aktörerna är förvisso betal-tjänster och eftersom de äger rättigheterna för dessa ligor, så finns det inget lagligt alternativ för gratis stream.

Spelbolag som LeoVegas, Unibet och Bet365 erbjuder gratis live stream och för att veta mer om vilka specifika matcher, ligor och turneringar de sänder kan du klicka här för mer information.