Handboll: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Spela på de bästa oddsen på Handbollsligan, EM, VM och annan handboll. Hos oss hittar du de bästa sportbonusarna för dig som är spelintresserad av den anrika sporten handboll.

Topplista bästa sportbonusar för handboll

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa sportbonusar för handboll

Sveriges bästa liga går numera under namnet Handbollsligan. Tidigare hette ligan Elitserien, som är ett vanligt förekommande att folk fortfarande använder. IFK Kristianstad är det lag som de senaste åren varit mest framgångsrika i svensk handboll. De har vunnit serien tre år i rad, vilket är mäkta imponerande. I övrigt finns det rutinerade lag som Sävehof, Ystad, Eskilstuna med flera.

Du kan både före och under serien spela på vilket lag du tror vinner SM-guldet. Vi kan rekommendera att välja Betssons spelbonus, där du får 1 000 kr i gratisspel. Det innebär att om du placerar 1 000 kr på ett spel som går förlorat, får du tillbaka pengarna för en ny chans. Klicka här för att ta del av Betssons spelbonus.

Sportbonusar för EM och VM i handboll

Sverige är dessvärre inte lika framgångsrika i handboll när det kommer till EM- och VM-sammanhang som vi var för ett antal år sedan. Med det sagt är Sverige inte ett dåligt landslag, och respektive mästerskap är fortfarande väldigt intressant och underhållande. Dessa mästerskap är också ett bra tillfälle för betting, då många spelbolag ofta erbjuder specialbonusar.

Vilka spelbolag som gör detta, och vad för typ av bonus som erbjuds, varierar från de olika mästerskapen. Här på vår site redogör vi ständigt för nya och uppdaterade bonusar, så håll utkik under antingen våra nyheter, alternativt vår sammanställning för spelbonusar.

Vanliga spel på handboll

När det kommer till betting på handboll finns det flera olika alternativ. Det vanligaste är vinnarspel, där man spelar på det lag man tror vinner matchen. Vad som urskiljer sig i handbollen från sporter som exempelvis fotboll och ishockey, är att ett oavgjort resultat är väldigt ovanligt. På grund av det är det generellt väldigt höga odds på kryss i en handbolls-match, varför också vinnarspelet är det vanligaste. Det finns dock andra möjligheter i form av asian handicap, över/under antal mål och mycket mer.

När det kommer till handboll, där det görs väldigt många mål varje match, så kan man också spela på om en specifik spelare gör över eller under ett utsatt antal mål. Om du väljer att spela på handboll via live betting, så finns där också en marknad för vilket lag som gör nästa mål i matchen, vilka som får nästa straff och så vidare.

Live stream för Handbollsligan

Streamingbolaget C More har förhandlat sig till rättigheterna för att sända Handbollsligan i Sverige. Det är således det enda lagliga alternativet för att streama Sveriges bästa handbollsliga på nätet. För att göra detta behöver du gå till cmore.se, skapa ett konto och välja det betalpaket som passar dig bäst. Denna sajt baseras på en prenumeration, som månatligen kostar pengar. Hur mycket det kostar beror på vilket paket du väljer, eller om du bara köper en specifik match.