Golf: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Golf är kanske inte den vanligaste sporten för spel och vadslagning men faktum är att sporten växer bland spelintresserade. Hos oss hittar du de bästa odds sidorna och de sportbonusar dessa spelbolag erbjuder till nya kunder.

Topplista bästa sportbonusar för golf

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa sportbonusar för betting på golf

De flesta spelbolag erbjuder spel på golf. Är man intresserad av att erhålla en bonus från något utav dessa spelbolag, så är det inget som skiljer en traditionell bonus från golf gentemot övriga sporter. Om man väljer att erhålla en bonus är denna applicerbar med all form av sportsbetting på sajten. Vid stora turneringar kan det dock förekomma specialerbjudanden från vissa spelbolag. Vi söker ständigt efter de nyaste och bästa bonusarna, så håll utkik under ”Nyheter”, alternativt vår sammanställning över spelbonusar.

Populära spel för golf betting

Golf är inte riktigt som de flesta övriga sporter. Det är en sport med lågt tempo, men är för många likväl så intressant att kolla på, både via live stream och direkt på plats. Under de stora turneringarna kan en runda ta flera dagar att avgöra, vilket gör just betting på golf något utdraget vid val av vinnarspel. Vi kan därför rekommendera att se över andra alternativ som erbjuds, som exempel spel under vissa hål, eller ett spel mellan två eller tre spelare. Dessa blir något mer tillfredsställande att följa, men för den som inte har bråttom med att få sitt spel avgjort, så finns det mycket värde att hämta i spel på golf.

Eftersom golfen är en individuell sport och också ganska komplext, så krävs det egen efterforskning och medvetenhet innan man placerar sitt spel. För golf kan det vara avgörande med väderförhållande och dylikt, där vissa spelare kan hantera regn och blåst bättre än andra. Läs därför runt så mycket som möjligt – information finns alltid att tillgå.

Svenska golfproffs

Sverige har utvecklat en rad golfproffs genom åren. På damsidan har vi den fantastiska Annika Sörenstam, som anses vara tidernas bästa golfare. Under sina bästa år var hon helt enkelt för bra för damerna, varpå hon kvalificerade sig för att spela på touren tillsammans med herrarna. Väl där blev det lite för tufft, men inget konstigt i det. Just att hon klarade sig dit är en milstolpe för damer och golfen i sig, där Annika visade att hon kunde mäta sig med många av herrarnas golfproffs.

På herrarnas sida är vår bäste svensk för tillfället Henrik Stensson. Han är den svensk som vunnit mest prispengar i den svenska historien, och om inget oförutsett sker så kommer han kunna utveckla denna summa av prispengar framöver, då han fortfarande är aktiv golfare. Han har haft ett par tunga år och inte riktigt kommit upp i den nivå han är kapabel till, men sett över hela sin karriär kan vi redan nu summera den som fantastiskt bra.

Jesper Parnevik är också ett bekant namn för många. Tidigare var han självklart mest känd för sina otroliga prestationer på golfbanan, men har på sistone blivit allt mer känd för sin tv-serie Parneviks. Denna tv-serie baseras på hur Jesper Parnevik och hans familj lever, samtidigt som de bjuder hem kändisar av olika slag. Under Jespers karriär inkasserade han över 300 MSEK i prispengar.