Fotboll: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Här hittar du de bästa sportbonusarna och betting bonusar för dig som spelar fotboll. Vi listar de främsta spelbolagen som erbjuder odds på fotboll och deras oddsbonusar.

Topplista bästa sportbonusar för fotboll

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa sportbonusar för fotboll

Vid betting är det alltid viktigt att skapa sig så stora fördelar man kan gentemot spelbolagen. Om man spelar utan att göra någon form av research, så är man illa ute i längden. Oddsen är oftast reglerade till spelbolagens fördel, varför det är viktigt att undersöka de bästa spelalternativen och oddsen för den match eller turnering du skall spela på.

I kombination med detta rekommenderar vi alltid att man väljer en lämplig sportbonus för ditt betting-syfte. Det kan antingen vara ett riskfritt spel, free bet eller gratisspel, om man inte har planer på långsiktig betting. I annat fall, om man inte bara skall spela på en eller två matcher, så är en välkomstbonus, eller insättningsbonus, att föredra. Dessa sportbonusar för fotboll funkar i regel så att spelbolagen matchar din insättning med en procentuell ökning. En sådan bonus ser ofta ut så här: 100 % upp till 1 000 kr, vilket då innebär att du kan vid en insättning om 1 000 kr få ytterligare 1 000 kr att spela för. Med 2 000 kr tillgängligt på kontot har du bättre möjligheter för att vinna i längden.

Man skall man vara noggrann med att läsa omsättningskrav och villkor för respektive sportbonus. Vissa spelbolag ligger väldigt högt med omsättningskraven, som ibland kan vara helt orimliga, medan de flesta seriösa spelbolag har vettiga omsättningskrav, likt 5-10x bonusbeloppet.

Vanliga spelalternativ för fotboll

Ett utav de vanligaste spelen på fotboll är ett så kallat 1X2-spel. Det innebär att man spelar på en av tre utgångar, där man placerar sitt spel på antingen hemmavinst, oavgjort, eller bortavinst. Det finns dock självklart en uppsjö med olika spelalternativ för fotboll hos respektive spelbolag. Har man kunskap om ett specifikt lag, eller god vetskap om en liga, så kan man utveckla sina spel till sin fördel. Ser du en fördel hos ett lag som du tror har möjligheter att vinna stort, så kan man välja asian handicaps där ett val kan vara att laget skall vinna med två eller fler mål.

Andra alternativ kan vara vilket lag som får flest hörnor, flest inkast, eller mål inom en viss tidsperiod. Vi rekommenderar alltid att man undersöker olika spelalternativ och läser på om laget eller ligan man skall spela på. Det finns möjligheter att skapa sig bättre förutsättningar för att vinna.

Bästa odds för Allsvenskan

Allsvenskan är kanske inte den bästa ligan sett till kvalitén, men det är dock ett av de mest populära alternativen för betting i Sverige. Utbudet av spel på Allsvenskan varierar bland spelbolagen, men de allra flesta spelbolagen erbjuder mängder av bra alternativ. Unibet, som är ett av världens just nu största spelbolag, erbjuder hundratals alternativ för spel på Allsvenskan i varje match. Om du vill spela på Allsvenskan och vinna långsiktigt så kan vi starkt rekommendera att ha ett tillgängligt spelkonto hos Unibet. För att skapa ett konto – klicka här.

Hur funkar live betting på fotboll?

Något som utvecklats enormt på senare tid är live betting. Det innebär att man placerar ett spel under matchens gång. På så vis kan du själv skapa dig en uppfattning om i vilken riktning matchen går. Det ena laget kanske är under hård press, då ett spel på motsatt lag kan vara ett alternativ, eller om du ser att en viktig spelare blivit skadad. Just vid live betting är det bra om man följer matchen direkt via live stream, eller åtminstone har någon form av frekvent rapport om händelser i matchen. Spelbolag som bet365, LeoVegas, Unibet och Betsson erbjuder live stream för mängder av ligor och sporter dagligen, tillsammans med utvecklade live betting-tjänster.

Oddsen här uppdateras snabbt och ofta. En liten händelse kan få spelbolagen att justera oddsen kraftigt, vilket ibland kan vara till din nackdel om man inte placerat sitt spel i tid. Man behöver alltså vara bestämd och inte tveka allt för länge, för att inte riskera att en händelse i matchen sänker oddset på ditt tänkta spel. Vi kan rekommendera live betting för den som är relativt duktig inom betting i allmänhet, och den specifika matchen i synnerhet.

Live stream för fotboll på nätet

Live stream för sport på nätet har utvecklats mycket de senaste åren. Vissa streaming-bolag kostar pengar i form av en abonnemangskostnad varje månad, medan vissa spelbolag idag erbjuder gratis live stream. Spelbolag som Bet365, Unibet, Betsson och LeoVegas är några som erbjudet kostnadsfri live stream. I deras utbud hittar vi ligor som La Liga, Serie A, Ligue 1, Champions- och Europa League-kval och mycket mer.

Det enda man vanligtvis behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget, samt att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid streaming-tillfället. Det räcker oftast med så lite som en krona på kontot, men notera att minsta insättningsbeloppet generellt är 1 00 kr. Dessa gratis-tjänster är alltid att föredra så gott det går, men vill du streama ligor som Premier League eller Allsvenskan, så kostar det pengar. Vill du veta mer om vilka spelbolag som sänder vilka ligor gratis – klicka här.