Bra oddsbonusar för Hockey-VM 2018

Maj månad har stundtals bjudit på riktig sommarvärme. Att vi nu följer hockey-VM känns därför lite konstigt, men vad gör det? Hockey-VM är i full gång och Sverige har hittills spelat rent. Senaste matchen blev en enkel historia mot Österrike, där man vann med förkrossande 7-0.

Hämta din odds bonus för Hockey-VM

Årets VM spelas i Danmark, som fått äran av att vara värdnation för en fantastisk turnering. Tyvärr ligger VM under samma period som slutspelet i NHL, vilket innebär att de allra bästa stjärnorna sällan är tillgängliga. Däremot har nu många lag åkt ur slutspelet, vilket lett till många stjärnor som anslutit till Sverige i Hockey-VM. Vi har nu ett otroligt skickligt lag med en förstakedja som producerar mängder av poäng. Vi inväntar nu även Hörnqvist från Pittsburgh, som beräknas anlända till laget inom kort.

Sverige har goda chanser att ta sig hela vägen även i år. Skall man försvara guldet så krävs det att man spelar med skärpa i varje match. Sverige har hittills mött sämre motstånd, så det återstår att se hur pass detta skickliga lag kan hantera lag som USA, Kanada, Finland och Ryssland.

Gillar du odds och betting, och vill kombinera detta med Hockey-VM? Då kan du ta del av någon utav nedan odds bonusar. Dessa är lämpliga för dig som vill spela på många olika marknader under VM i kombination med höga odds. Klicka på den odds bonus som du anser passa dig allra bäst. Antingen väljer du en insättningsbonus, som ger dig en procentuell ökning på din första insättning, alternativt så väljer du ett riskfritt spel där du kan få pengarna tillbaka vid förlust.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
4 100 kr riskfritt spel VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 Bra odds & utbud VisitReview
7 200 kr free bet VisitReview
8 450 kr riskfritt spel VisitReview