Interwetten – Oddsbonus, villkor, recension

5 / 5

150 % upp till 1 500 kr

Interwetten – Oddsbonus, villkor, recension

  • 150 % insättningsbonus upp till 1 500 kr
  • Få upp till 1 500 kr i bonus
  • Omsättningskrav: 10x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1.70
  • Bonuskod: Erfordras inte

Fördelar

Nackdelar

Interwetten – Oddsbonus, villkor, recension info

Namn Interwetten – Oddsbonus, villkor, recension
Hemsidans URL www.interwetten.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 10x bonus

Interwetten betting bonus, odds bonus, omsättningsvillkor

Ytterligare en riktigt förmånlig odds bonus på marknaden. Den här gången är det det välkända spelbolaget Interwetten som erbjuder alla nya kunder i Sverige en odds bonus på 150 % upp till 1 000 kr. Den här bonusen ligger väldigt bra till gentemot övriga spelbolag på marknaden.

Det är inte just den procentuella ökningen eller det maximala bonusbeloppet som sticker ut mest, utan det är omsättningskraven som är väldigt förmånliga. För att omsätta den här odds bonusen så behöver du endast omsätta insättningsbeloppet fem gånger, där samtliga spel behöver uppgå till minst 1.70 i odds.

Notera att bonusen betalas ut i tio olika steg. Du kommer erhålla 15 % i riktiga pengar för varje gång du omsätter ditt insättningsbelopp. Du erhåller 150 kr för varje gång du omsätter 1 000 kr. Notera att Interwetten innehar svensk spellicens och har alltså rättigheter för att verka på den svenska spelmarknaden.

Gör såhär för att nyttja odds bonusen:

  • Gå till Interwetten hemsida
  • Skapa ett konto
  • Gör en insättning och aktivera din odds bonus (minst 100 kr)
  • Börja spela på odds och betting hos Interwetten

Interwetten odds bonus recension

Interwetten har varit med i branschen väldigt, väldigt länge. Faktum är att man grundade spelbolaget år 1990 och var väldigt tidiga med att lansera sin produkt online. 1997 gick de live med sin första online-version, vilket sedermera har visat sig vara väldigt lyckosamt. De är experter i sitt område och har nu hemsidan översatt på hela tio olika språk.

Många spelbolag erbjuder sina tjänster i många olika länder, men få översätter sitt innehåll till fler språk än engelska. Interwetten förstår att det är ett viktigt steg i att göra sina kunder nöjda, varför de också gjort en gedigen översättning till alla dessa språk. De erbjuder ett väldigt brett utbud inom världens alla sporter ligor och marknader. Om du väljer att spela hos Interwetten kommer du inte bli besviken över att du inte hittar något av värde – det garanterar vi dig!

Spelbolaget bedrivs via Malta och övervakas av Maltas lotteri- och spelinspektion. De omfattas av europeiska bestämmelser för spelare och dess konsumentskydd. Det här innebär att man alltid kan vara säker när man spelar hos Interwetten, och att man inte riskerar att bli lurad på ett eller annat sätt.

 

Interwetten betting och odds bonus i mobilen

Föredrar du att spela på odds och betting via mobilen? Då är Interwetten sajten för dig. De har nämligen utvecklat en mobilapplikation som du kan ladda ned direkt via App store eller Google play store. Det här ger dig möjligheten att enkelt klicka dig in på appen och hämta din odds bonus eller placera ditt spel inom bara några sekunder. Appen är väldigt välutvecklad och det är således enkelt att hitta den sport eller marknad man söker. Appen kostar inga pengar och tar inte särskilt mycket utrymme på din enhet.

Interwetten bonuskod odds

För att aktivera din odds bonus behöver du inte ange någon bonuskod hos Interwetten. Det enda du behöver göra är att följa stegen för aktivering när du gör din första insättning. Läs alltid noggrant igenom regler och villkor innan du börjar spela, just för att undvika eventuella missförstånd, samt att du skall känna dig extra trygg när du placerar dina spel.