Guts Oddsbonus och villkor

5 / 5

Ingen bonus just nu

Guts Oddsbonus och villkor

 • Ingen bonus just nu

Fördelar

Nackdelar

Guts Oddsbonus och villkor info

Namn Guts Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.guts.com

Guts betting bonus, odds bonus & bonusvillkor

Ta del av en ny insättningsbonus hos Guts.com! När du registrerar dig som en ny spelare hos Guts erbjuds du en odds bonus om 100 % upp till 500 kr. En insättningsbonus som dessutom har förhållandevis bra omsättningskrav. Du behöver omsätta din bonus samt insättning totalt sex gånger innan du kan göra ett uttag. I praktiken innebär det således att det erhållna bonusbeloppet behöver omsättas 12 gånger eftersom det är en 100 % insättningsbonus.

Lägsta insättning för denna bonus är 100 kr och maximal blir alltså 500 kr. När du registrerar dig anger du bonuskoden BETTA för att utnyttja erbjudandet. Det är av vikt att du anger denna kampanjkod innan du gör din första insättning.

Minsta odds som dina spel måste uppgå till för att avräknas mot omsättningsvillkoren är 2.00. Likt många andra betting bolag erbjuder inte Guts spelare som gör en insättning med en e-plånbok som Skrill eller Neteller möjlighet att ta del av denna odds bonus. Därför är det viktigt att du väljer en annan insättningsmetod om du vill nyttja deras insättningsbonus som ny kund.

Såhär gör du för att ta del av bonusen:

 • Registrera ett konto – klicka här
 • Gör en första insättning på upp till 500 kr
 • Insättningen matchas med 100 % – spela för totalt 1 000 kr

Hämta din bonus!

Guts odds bonus recension

Guts.com är ett modernt spelbolag vilket framgår direkt när man surfar in på deras sida. Med en tilltalande layout som gör det enkelt att hitta på sidan i kombination med en bra spelplattform är det som upplagt för en bra spelupplevelse. Som det moderna spelbolag Guts är erbjuder man självklart sina spelare live betting på många marknader. Förutom deras vanliga välkomstbonus har de återkommande kampanjer som riktar sig mot befintliga kunder.

Guts erbjuder sina spelare över 30 000 olika events att spela på per dag. Utbudet är således massivt och du kan spela på mängder av olika sporter och marknader. Något de dessutom är den allt mer populära funktionen cash back. Detta möjliggör att du på ett enkelt sätt kan stänga ditt spel och ta hem vinsten om du känner att spelet börjar bli osäkert.

Sammantaget gillar vi verkligen Guts och har du inte konto rekommenderar vi att du surfar in på sidan för att ta dig en titt. Vi tror inte du kommer bli besviken!

Guts Insättningar och uttag

Hos Guts är du inte begränsad till enstaka betalningsmetoder för insättningar och uttag. Du kan välja mellan flera olika metoder. Nedan listar vi några av de mest populära betalningsalternativen som erbjuds av spelbolaget:

 • Kreditkort (Mastercard / Visa)
 • Banköverföring
 • Paysafecard
 • Skrill
 • NetEller
 • Zimpler (mobilbetalningar)
 • Ecopayz
 • Euteller

Kom dock ihåg att läsa villkoren för din oddsbonus innan du gör din första insättning med något av ovanstående betalningsalternativ. Likt många andra spelbolag tillämpar Guts principen att man inte är berättigad alla bonusar om man gör insättningar via internetplånböcker som exempelvis Skrill och NetEller.

Support hos Guts

Spelbolaget har ett tydligt kundfokus och är måna om sina kunder. Om du behöver komma i kontakt med Guts gör du det enklast genom att skriva till dem i deras live chatt som du enkelt hittar via ikonen nere till höger på deras sida. Du kommer då få beskriva ditt ärende och blir sedan sammankopplad den bäst lämpade personen som finns tillgänglig i kundtjänsten.

I övrigt är det även möjligt att ta kontakt via e-post.

Guts betting och odds bonus i mobilen

Hos Guts kan du spela på matcher såväl innan matchstart som live oavsett om du sitter vid din dator eller mobil. Deras mobilanpassade sida flyter på väl och har ett upplägg som gör att det är enkelt och smidigt att placera dina spel.

Bonuskod Guts

Guts tillämpar bonuskoder när du ska ta del av ett bonuserbjudande. Det är därför viktigt att du noga kollar upp vilken bonuskod som ska anges när du är inne på deras registreringssida. Du behöver ange bonuskoden innan du gör din första insättning. Skulle du få problem bör du kontakta deras kundtjänst så lotsar de dig till att göra rätt.

Är spelvinster från Guts skattefria?

Ja, hos Guts är spelvinster skattefria. De innehar en licens för spel, vadslagning och casino på Malta vilket föranleder skattefria vinster för svenska spelare.