Basket & NBA: Sportbonusar, odds & betting bonusar

Hos oss hittar du de bästa bettingbolagen och betting bonusarna för spel på basket och amerikanska NBA. Sporten växer intressemässigt i Sverige och hos vissa av spelbolagen kan du även se alla matcher helt gratis.

Topplista bästa sportbonusar för basket

[fcrp_feat_sc sc_id=”453″]

Bästa odds och sportbonusar på basket

Basket är ingen ledande sport i varken Sverige eller övriga Europa. Sporten i sig är än dock populär och vi ges ständigt tillgång till mängder av matcher både när det kommer till betting och live stream på nätet. Den största bidragande faktorn till att sporten blivit allt mer populär är just för att vi numera har större tillgång till att följa världens bästa basketliga – NBA.

NBA är en förkortning av National Basket Association och är alltså världens bästa liga när det kommer till basket. Ligan är baserad i USA och innefattas av världsstjärnor i samtliga lag. Lönerna för spelarna har uppmärksammats på sistone, då vissa erbjudits flerårskontrakt för upp mot två miljarder kronor, som också vittnar om hur stor sporten är i USA.

Tillgängligheten för betting på basket gäller inte bara för NBA, utan man kan även spela på LNB (Frankrike), Lega A (Italien), ACB (Spanien), Basketligan (Sverige), Super Ligi (Turkiet), samt Euroleague och Eurocup. För att få tillgång till de allra bästa oddsen behöver man göra sin egen research på respektive match. Vi rekommenderar därför att inte bara ha ett spelkonto hos en aktör, utan gärna hos flera spelbolag för att ständigt kunna välja de bästa tillgängliga oddsen.

För långsiktig betting generellt skall man också undersöka tillgängliga spelbonusar. Detta kan vara ett bra komplement för att få så hög avkastning som möjligt. En insättnings- eller välkomstbonus kan också göra ditt spelande enklare, då du erhåller ett större kapital att röra dig med direkt från start. Övriga alternativ kan vara riskfria spel, free bets, eller gratisspel för betting på kort sikt.

NBA bakgrund och populära spel

Den största marknaden för spel på basket är alltså NBA. Under seriespelet kan vi ta del av hela 82 matcher för respektive lag. Väl när seriespelet är över, så tar slutspelet vid, som i praktiken funkar i stort sett som NHL (ishockey) gör. Lagen som placerar sig bra nog för att nå slutspelet gör upp i matchserier som avgörs i bäst av sju matcher, eller först lag att vinna fyra matcher.

De allra flesta sporter och ligor i USA är fördelade i konferenser och divisioner. Det gäller även för Basket och NBA. Man kan då spela på vilka lag som vinner respektive division, konferens eller den totala serien. Vad gäller spel på specifika matcher, så kan man välja spel som över- eller underspel, asian handicap, antal poäng per spelare och mycket annat.

Gratis spel för NBA

På grund av den rådande konkurrensen bland spelbolagen, så har vissa aktörer anpassat sitt utbud för att locka till sig både nya kunder, men också behålla sina befintliga. Genom att erbjuda kostnadsfri live stream så får man som kund möjligheten att både titta på matchen via stream på nätet och samtidigt spela på matchen. Live stream är väl applicerbart med live betting, då man kan följa matchen direkt och bilda sig en uppfattning om hur slutresultatet kommer bli.

Just nu erbjuder spelbolaget Betsson kostnadsfri stream för samtliga NBA-matcher. Detta är ett otroligt förmånligt erbjudande, som helt klart är att föredra när det kommer till stream för basket på nätet.

Så här gör du för att få tillgång till gratis live stream för NBA:

  • Skapa ett konto hos Betsson
  • Gör en insättning (man måste ha minst 1 kr på spelkontot vid streaming-tillfället) – Passa på att ta del av Betssons grymma spelbonus i form av ett riskfritt spel värt 1 000 kr.