Vinnarodds på Premier League 2018/2019

VM i fotboll går mot sitt slut när vi nu går mot semifinaler i turneringen. Detta är självklart vemodigt och tråkigt för många av oss, men det finns positiva saker med att tiden går. Exempelvis börjar de stora fotbollsligorna i europa om ungefär en månad. Exempelvis inleds Premier League den 10 augusti och vi tar oss en titt på vinnaroddsen i ligan för säsongen 2018/2019. Samtliga odds nedan hämtas från Nordicbet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
  • Manchester City – 1.62
  • Liverpool – 6.00
  • Manchester United – 8.00
  • Chelsea – 13.00
  • Tottenham – 17.00
  • Arsenal – 29.00

Att något annat lag förutom topplagen enligt ovan skulle vinna är högst otroligt. Visst, det hände för ett par år sedan när Leicester stod för århundradets skräll men det lär inte hända igen. Vi utgår därmed från att något av lagen ovan vinner och kommentarer detta kort.

Vinner Man City Premier League igen?

Förra säsongen var vad man skulle kunna kalla en Walk in the park för Manchester City. Laget var länge obesegrat och även om man slutligen inte gick helt rent var det aldrig något snack om saken. Det är därmed kanske inte så konstigt att Manchester City har överlägset lägst odds och därmed är stora favoriter till att vinna Premier League. Oddset är dock inte särskilt tilltalande. Endast 1.62 känns inte särskilt spelvärt om man ska vara ärlig.

Kanske kan det istället vara värt att kika lite extra på Liverpool eller Manchester United? Om du tror att något av dessa lag har chansen att vinna titeln kan man få 6.00 respektive 8.00 i odds på det. Inte helt fel om man inte tror att City kommer vara lika överlägsna i år.

Hos just Nordicbet som erbjuder oddsen ovan kan du som ny kund få en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Som om inte det var nog får du då även ett riskfritt spel på 250 kr. Du väljer alltså inte någon av dessa oddsbonusar utan du får ta del av båda två.