Vinn en gratis landslagströja

De europeiska ligorna, inklusive Allsvenskan, är inne på slutspurten inför sommarens VM-uppehåll. Ett vanligt år är sommaruppehållet något många fotbollsintresserade anser vara något av en jobbig period då det är uppehåll. När 2018 års uppehåll i juni är det dock av en annan anledning – världens största fotbollsturnering för landslag ska avgöras. Sverige är med och nu kan du vinna en gratis landslagströja om du har turen på din sida.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Hos LeoVegas hittar du just nu en kampanj där du har chansen att få en gratis landslagströja. Förutsättningarna är enkla, om än något utmanade. Du behöver anmäla dig till den aktuella kampanjen hos LeoVegas och sedan lägga ett vinnande spel till minst 21.00 i odds. Om du vinner på detta odds kommer du få en valfri landslagströja nästkommande måndag.

Kampanjen gäller till och med den 3 juni och utöver oddskravet nämnt ovan finns det ett antal villkor att beakta. För det första gäller endast ditt spel om du placerat det via mobilen. För det andra är den lägsta möjliga insatsen på ditt spel är 50 kr, något som trots allt får ses som en förhållandevis låg lägstainsats. Sist men inte minst får du inte lägga ett systemspel (en kupong med flera matcher) för att lyckas komma upp i oddset om 21.00. Du hittar och anmäler dig till denna kampanj om du surfar in på LeoVegas sajt och går till ”Kampanjer” i menyn.

Välkomsterbjudande och odds bonus hos LeoVegas

Utöver att LeoVegas ofta har roliga kampanjer för dig som gillar sport, i enlighet med den vi redogjort för i denna nyhet, erbjuder man självklart också ett välkomsterbjudande för nya kunder. Just nu kan du få en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr där gällande omsättningskrav är ett av de absolut förmånligaste på marknaden idag.

LeoVegas har ett stort fokus på betting via mobilen och erbjuder den kanske bästa upplevelen för mobilt spelande idag. Har du inget konto hos LeoVegas sedan tidigare rekommenderar vi att du testar på upplevelsen och testar deras tilltalande odds bonus.