Svenska Cupen finalen 2018 – Bästa odds

På torsdag är det dags för finalen i Svenska Cupen. Malmö åker till Stockholm för mötet med Djurgården på Tele 2 Arena och det är två lag i brygga som ställs mot varandra. Vi har tagit en titt på hur de bästa oddsen ser ut såhär ett par dagar innan matchen.

Om du tror att Malmö FF kommer lyfta bucklan får du 1.80 i odds hos Unibet. Detta betyder då alltså att man vinner inklusive eventuell tilläggstid och straffar. Om du istället tror att Malmö vinner under ordinarie 90 minuter erbjuder Unibet marknadshögsta odds om 2.50 på skåningarna. Hos spelbolaget får du även en riktigt fin välkomstbonus om 500 % upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och får 600 kr att lira för alltså.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Om vi istället vänder på det och ser till vilket odds Djurgården har att vinna Svenska Cupen kan du få 1.90 i odds, också det hos Unibet. Man ska då komma ihåg att Dif har hemmaplan och självklart är det en stor faktor till att oddsen är så jämnt fördelade inför denna match.

Två lag i mindre kris inför Cupfinalen

När det för någon månad sedan stod klart att det skulle blir Djurgården mot Malmö FF i final var det inte många som kunde gissa hur april och början av maj månad skulle se ut. Såväl Dif som MFF har mer eller mindre krisat och lagen har endast spelat in 8 respektive 11 poäng på de 8 första omgångarna. Det går att ta på vreden hos supportarna i båda lägren vilket självklart ger en extra krydda till denna matchen.

En cuptitel skulle temporärt ge lite andrum till det lag som vinner. Frågan är bara vad som händer med det lag som förlorar. Det lär inte dröja länge innan ropen på tränaravgång börjar eka, oavsett vilket lag det blir som kommer stå som förlorare på torsdag. För oss neutrala är detta givetvis något som gör matchen än mer intressant.