50 kr bonus varje vecka hos expekt

Spelbolagen blir bara fler och fler. För oss spelare finns det många fördelar med detta. En av dem är att spelbolagen gör allt i sin makt för att behålla sina spelare. En följd av det är att man som spelare ofta kan få återkommande oddsbonusar som befintlig kund. Hos expekt är detta inget undantag och med deras kampanj Expekt Club kan du få 50 kr i bonus varje vecka.

Om du inte har konto hos expekt sedan tidigare kan vi även tipsa dig om att utnyttja deras välkomstbonus för nya spelare. Du får hela 500 % insättningsbonus upp till 500 kr. Sätt in en hundralapp och få 600 kr att spela för alltså.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 2 000 kr free bet Visit

Nu var det ju dock deras veckovisa bonus vi främst tänkt redogöra för i denna artikel. Du kan alltså få 50 kr i bonus varje vecka hos expekt om du går med i vad de kallar för Expekt Club. Det enda du behöver göra för att gå med är att logga in på ditt konto och anmäla dig till kampanjen. Följ sedan nedanstående instruktioner.

Hur funkar Expekt Club?

När du väl gått med i Expekt Club behöver du lägga ett spel på minst 250 kr till ett lägsta odds om 1.80 på valfri sport och evenemang. Om du gör detta kommer du på måndagen veckan därpå bli belönad med en bonus på 50 kr. Denna bonus får du oavsett om ditt ursprungliga spel slutar med vinst eller förlust.

Den maximala bonusen i Expekt Club är just 50 kr per vecka så även om du spelar för mer är det maximalt 50 kr du kommer få i veckovis bonus. När du väl fått ditt bonusbelopp behöver du omsätta dina 50 kr en (1) gång till ett minsta odds om 1.80 innan du kan ta ut pengarna. Spelet du lägger måste ha minst tre möjliga utfall. Därför är det exempelvis inte möjligt att använda ditt bonusbelopp för att spela på en matchvinnare i tennis, dubbelchans i fotboll och så vidare. Detta omsättningskrav behöver fullföljas inom fem dagar efter att du loggat in hos Expekt.