Oktoberfest med oddsbonusar

Om man bara ser till väder och de vardagliga sysslorna är oktober kanske inte den mest roliga månaden på året. Om man ser till nöjen är det desto roligare. Oktoberfest i Tyskland i all ära, men det vi uppskattar mest med hösten är all underhållning vi bjuds på när det kommer till sport. Varför inte toppa detta med en eller flera oddsbonusar? Vi listar 50 olika oddsbonusar från mängder av olika spelbolag och bettingsidor.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 500 kr Visit
2 100 % upp till 1 200 kr Visit
3 100 % upp till 2 100 kr Visit
4 100 % upp till 1 500 kr Visit
5 Ingen bonus just nu Visit
6 100 % upp till 2 100 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 kr Visit
8 100 % upp till 1 000 kr Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 200 € Visit

Som synes finns det flera tiotals olika insättningsbonusar men även ett flertal olika riskfria spel och gratis spel för odds & betting. Valet mellan de olika oddsbonusarna är såklart ditt. Ett av våra bästa tips när det kommer till att välja mellan olika oddsbonusar är att ta en bonus med låga eller kanske inte ens nära omsättningskrav. Just omsättningskrav är något som spelbolagen tillämpar så det inte ska vara alldeles för lätt att utnyttja deras bonuserbjudanden.

På vår startsida med höga oddsbonusar uppdaterar vi löpande med spelbolagens bästa erbjudanden. Flera spelbolag tenderar att ändra sina bonusar relativt ofta varför det kan vara bra att kika in sidan titt som tätt.

Flera alternativ för dina oddsbonusar

Vad ska man då använda sina oddsbonusar till, finns det någon intressant? Ja, helt klart. Vi är inne i slutfasen av Allsvenskan och Superettan. Samtidigt har alla europeiska fotbollsligor dragit igång. Krydda det med europaspel från både Champions League och Europa League och man kan lugnt konstatera att det inte finns någon hetare period inom fotbollen på året.

Vidare har även hockeyn dragit igång på allvar. SHL och Hockeyallsvenskan har börjat och härom natten var det dags för NHL-premiär. Utöver det har vi flera andra populära sporter igång så som ATP-tennis och amerikanska sporter. En rolig höst och oktober helt enkelt. Kanske kan den bli ännu roligare om du hittar en oddsbonus?